• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Fiecare zi este un dar! Fiecare pas, o victorie! Echipa Visuri la cheie a prezentat povestea micutei Mary, o fetita greu incercata de viata

Fiecare zi este un dar! Fiecare pas, o victorie! Echipa Visuri la cheie a prezentat povestea micutei Mary, o fetita greu incercata de viata

Fiecare zi este un dar! Fiecare pas, o victorie! Echipa Visuri la cheie a prezentat povestea micutei Mary, o fetita greu incercata de viata

E timpul sa credem in oameni! Impreuna, se poate! Cea de-a patra editie Visuri la Cheie a prezentat povestea micutei Mary, o fetita de 8 ani si jumatate greu incercata de viata.

Mary a fost diagnosticata la varsta de 4 ani cu tumoare pe creier. In urma operatiei, boala se afla in remisie, dar copilul a ramas cu probleme motrice.

Pentru a putea realiza operatia, familia Mihai a vandut totul, locuind pana la venirea echipei Visuri la Cheie intr-o singura camera patru persoane: Mary, surioara sa de 1 an si cei doi parinti. 

Posibilitatile financiare ale familiei sunt extrem de reduse, Mary necesitand un regim alimentar strict, o medicamentatie extrem de complexa. Patru persoane sub un singur acoperis, patru persoane in acelasi pat... dar patru persoane unite, o familie!

Dragos si echipa Visuri la Cheie au readus speranta in viata familiei Mihai, punand la cale un plan elaborat de reconstructie a locuintei.

Solidaritatea umana si dorinta de a ajuta un copil incercat au mobilizat si echipa La Maruta. Catalin si trupa RedBlonde au venit sa dea o mana de ajutor voluntarilor in demersul acestora de a face lucruri minunate, de a reda zambetul pe chipul unui copil care are nevoie de liniste si de o camera de recuperare, un copil inteligent cu care soarta a fost dura.


Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Pentru ca atat de multi dintre voi v-ati oferit sa o ajutati pe Maria si familia acesteia in urma emisiunii Visuri la cheie de aseara, va multumim si vrem sa stiti ca acestea sunt conturile unde puteti face donatii.

CONT UMANITAR ( nu se percep comisioane la depuneri) DESCHIS LA BCR

MIHAI MARIA

LEI: RO65RNCB0670126021860001

EURO: RO38RNCB0670126021860002

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni