Familia Voicu a trait cu lacrimi in ochi bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie!

Familia Voicu a trait cu lacrimi in ochi bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie!

Ultima editie a celui de-al doilea sezon Visuri la cheie s-a incheiat aseara cu o poveste impresionanta si o renovare de vis!

Dupa ce ani la rand familia Voicu s-a luptat cu neajunsurile si a incercat din rasputeri sa aiba o locuinta decenta, echipa Visuri la cheie a ajuns aseara la Mirela si fiicele sale, Ioana si Maria, pentru a le ajuta sa aiba un trai mai bun. In doua saptamani Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu au reusit sa implineasca cel mai mare vis al celor trei – o casa complet renovata si utilata.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30-22:34, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.  

Ultima editie a celui de-al doilea sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.7 puncte de rating si 27.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.1 puncte de rating si 14.3% share. 

Visuri la cheie a fost urmarit timp de doua luni, in medie, de 1.6 milioane de telespectatori la nivel national. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc si a inregistrat in perioada 23 septembrie – 11 noiembrie 2015 o medie de 10.9 puncte de rating si 26.4% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 5.2 puncte de rating si 12.5% share. 

Mirela si cele doua fiice gemene ale sale, Ioana si Maria, au fost greu incercate de viata si traiesc impreuna intr-o casa din Pantelimon, judetul Ilfov. Totul s-a schimbat pentru ele in momentul in care Mirela a divortat de sotul sau si a fost nevoita la partaj sa-l despagubeasca pe acesta. Femeia s-a imprumutat la mai multe banci, iar in momentul de fata plateste o treime din salariu pe ratele pentru imprumutul facut in urma cu 10 ani. Mirela si fiicele sale locuiesc intr-o singura camera, in conditii grele, in frig si umezeala, insa nu au vrut niciun moment sa renunte la casa lor, deoarece reprezinta totul pentru ele. Cu toate ca duc o viata extrem de grea, cu neajunsuri, Ioana si Maria invata foarte bine, sunt olimpice si bursiere. Pentru a-si ajuta mama cu cheltuielile, fetele au cumparat doua geamuri de termopan din bursele primite la scoala, reusind sa o surprinda si sa o bucure pe Mirela. 

Echipa Visuri la cheie a ajuns acasa la cele trei intr-o zi ploioasa. Cand au realizat ca visul lor de a avea o locuinta noua va deveni realitate, ele au fost coplesite de emotii si cu greu au putut sa creada ca este adevarat. Impreuna cu Dragos, Alina, Adela si Andrei au inspectat casa si au discutat cu arhitectii cum si-ar dori sa arate intreg spatiul. Fetele nu au stiut ce sa ceara, dar au fost sigure ca vor o camera colorata. 

Momentul in care Mirela si cele doua fete ale sale au fost trimise in vacanta a fost unul destul de dificil. Cu greu s-au lasat convinse ca timp de doua saptamani nu vor merge la serviciu si la scoala, ci se vor bucura de aceste zile libere la munte. Cat timp a durat renovarea, ele au petrecut momente de neuitat impreuna, au mers in parc cu rolele si l-au cunoscut pe artistul lor preferat, Smiley, alaturi de care au cantat si au dansat in timpul unui concert al sau. 

In tot acest timp, echipa Visuri la cheie a pregatit in detaliu renovarea casei, impreuna cu foarte multi constructori si voluntari. Principala problema a locuintei era cea legata de incalzire, asa ca a fost amenajata o camera speciala pentru centrala cu lemne, cu ajutorul carei ele vor avea de acum inainte doar ierni calduroase. De asemenea, toata instalatia electrica a fost schimbata. Pentru a da luminozitate interiorului casei, Andrei Samoil a demolat peretii si a facut mai multe ferestre. Casa a fost consolidata, iar din living se vede acum tot spatiul. Unul dintre peretii sufrageriei a fost realizat intr-un mod inedit, fiind unul viu format din licheni, un colt de natura in casa. Tot conceptul de design atat interior, cat si exterior al casei e fundamentat pe metafora celor doua ferestre ale fetelor. Fatada principala a locuintei a fost gandita ca o opera de arta cu o grafica aparte, care a fost executata din diverse panouri traforate, colorate, care sa sustina ideea ca totul a pornit de la cele doua ferestre. De acum, Mirela va avea camera ei, decorata si mobilata exact asa cum si-a dorit, iar cele mici vor avea camera lor gandita special pentru pasiunile lor si lucrurile care le plac. Camera Ioanei si a Mariei are doua paturi de cate o persoana, care au o tablie comuna pe care este aplicat un trafor vopsit, cu grafica bazata tot pe cele doua ferestre, dar si un loc special amenajat pentru a face bijuterii.  

Ca de fiecare data, Dragos Isacescu a avut grija de curte. Arhitectul peisagist a realizat un gratar, o pista de role pentru cele mici, fiind ajutat de Andrei Samoil, a plantat copaci mari, foarte multi trandafiri si un gazon perfect. 

Timp de doua saptamani, cei patru arhitecti, impreuna cu Dragos Bucur, constructori si voluntari, au lucrat incontinuu pentru a implini un vis si a aduce cat mai multa bucurie in casa si in sufletul unei familii care nu si-a pierdut nicio clipa optimismul si a luptat zi de zi pentru o viata mai buna. Cand s-au intors acasa din vacanta, Mirela, Ioana si Maria au primit cheia noii lor locuinte la care au visat ani de zile. Cele trei au plans in momentul in care si-au vazut casa, care acum este extrem de spatioasa, luminoasa si plina de culoare, exact asa cum si-au dorit. Nu si-au imaginat niciodata ca vor avea o casa atat de frumoasa, dar visul lor a devenit realitate, numai cu ajutorul oamenilor.

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie le-a prezentat telespectatorilor povesti extraordinare ale unor oameni greu incercati de viata, care si-au vazut implinit visul de a avea o locuinta noua.  

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni