Familia Jitaru a trait miercuri seara bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie!

Familia Jitaru a trait miercuri seara bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie!

Echipa Visuri la cheie a implinit miercuri seara visul familiei Jitaru de a avea o locuinta complet renovata si utilata. Daca pana acum Andreea, Gabriel, Andra si Stefania erau obisnuiti sa ajute alti oameni care au nevoie, de data aceasta ei au fost cei surprinsi si au ramas fara cuvinte in momentul in care au realizat ca traiul lor se va imbunatati. In numai doua saptamani, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, impreuna cu zeci de constructori si voluntari, au facut acest lucru posibil si au reusit sa schimbe complet apartamentul unor oameni minunati.

A saptea editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.4 puncte de rating si 23.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6 puncte de rating si 15.3% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.1 milioane de romani.  

Un apartament complet renovat si utilat pentru o familie superba

Misiunea echipei Visuri la cheie este sa gaseasca oameni care merita o schimbare in bine in viata lor si sa le ofere acestora sansa la un viitor frumos. Viata nu-i poate refuza pe cei care daruiesc totul, asa ca Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au mers aseara in Campina pentru a-i face o surpriza familiei Jitaru, o familie care, in ciuda greutatilor, ajuta si face tot posibilul sa-i vada pe ceilalti zambind. Andra, fetita cea mare, este cel mai tanar voluntar al unei organizatii caritabile din oras, picteaza icoane, le vinde, iar banii ii doneaza pentru a-i sprijini pe cei apropiati ei si nu numai. 

Cu toate ca au multe neajunsuri si probleme, cei doi parinti, Andreea si Gabi, sunt extrem de uniti, fac orice pentru a ramane impreuna si pentru a le oferi celor doua fiice ale lor tot ce au nevoie, fiind un adevarat exemplu pentru ele.

Intalnirea cu echipa Visuri la cheie a reprezentat pentru ei un moment emotionant si un motiv de bucurie. Impreuna au inspectat apartamentul, au decis care sunt lucrurile pe care vor sa le pastreze si au povestit despre dorintele lor. In momentul in care a inceput renovarea, cei patru au plecat intr-o vacanta la munte, unde au avut parte de activitati pe care de mult timp si-ar fi dorit sa le faca. Dragos, Adela, Alina, Omid, constructorii si voluntarii au aruncat lucrurile vechi, le-au pastrat pe cele pe care familia si-a dorit sa le aiba in continuare in casa si au dat start lucrarilor de renovare. 

Dupa doua saptamani de vis petrecute impreuna, Andreea, Gabi, Andra si Ștefania abia asteptau sa ajunga acasa, iar transformarea locuintei i-a lasat fara cuvinte. De acum inainte vor trai intr-o casa luminoasa, plina de caldura, cu motive si elemente care sa le aduca fericire si optimism. Intregul apartament a fost gandit astfel incat sa existe suficiente spatii de depozitare, sa nu lipseasca nimic din ceea ce ar avea nevoie familia, dar sa fie in acelasi timp si foarte aerisit. Fetitele au un dormitor colorat din care nu lipsesc jucariile, dormitorul parintilor, in ciuda faptului ca are o suprafata destul de mica, a fost organizat perfect si este un spatiu cald si intim. Atat in sufragerie, cat si in bucatarie au fost folosite elemente cu modele geometrice in forma de hexagon, culori tari care se completeaza perfect cu cele neutre, dar si cu texturile folosite pentru mobilier si decoratiuni.

Obisnuita sa le faca surprize celor la care tine, Andra a facut acelasi lucru si pentru echipa Visuri la cheie si le-a oferit lui Dragos, Adelei, Alinei si lui Omid cate o icoana pictata de ea, o adevarata dovada de iubire din partea fetitei.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge in localitatea Saveni, judetul Ialomita, pentru a ajuta familia unui multiplu campion national si european la scrima cadeti si juniori.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni