Familia Ilioaica a pasit aseara emotionata si cu lacrimi in ochi in noua locuinta!

Familia Ilioaica a pasit aseara emotionata si cu lacrimi in ochi in noua locuinta!

In numai doua saptamani, echipa Visuri la cheie a reusit o renovare plina de personalitate!

Aseara, un nou vis a devenit realitate in cea de-a doua editie a noului sezon Visuri la cheie! O familie greu incercata de viata, cu o poveste emotionanta, a primit in numai doua saptamani o renovare completa a locuintei si sansa de a avea un trai mai bun.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta de la 21:19, emisiunea Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani.  

Cea de-a doua editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.8 puncte de rating si 22.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.2 puncte de rating si 12.2% share. 

Familia Ilioaica, formata din parintii Elena si Alexandru, copiii lor Stefan si Flori si Yannis, fiul lui Flori, cel mai mic membru al familiei, au o poveste de viata extrem de emotionanta. Desi sunt foarte demni si optimisti, ei au trait o drama care le-a marcat existenta. Stefan s-a nascut prematur, la 7 luni. De atunci au inceput problemele pentru el si, implicit, pentru intreaga familie. De cate ori isi aduce aminte de acele momente, Elena, mama lui, este cuprinsa de emotie si durere. Din cauza faptului ca a fost nascut prematur, Stefan a trebuit sa stea o perioada indelungata la incubator. Din pacate, insa, vederea lui a fost grav afectata, deoarece ochii nu i-au fost suficient protejati de lumina puternica, iar acest lucru a dus la orbire.

De atunci, au inceput si greutatile pentru familie, unicul scop fiind acela de a-l face bine pe baiat. Parintii au renuntat la tot ce aveau, au vandut apartamentul in care locuiau, pentru a face rost de bani si a-l duce pe Stefan in Rusia pentru o operatie. Din pacate, tratamentele nu au reusit sa-l vindece, iar drama familiei a continuat.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Ilioaica si a reusit, in numai doua saptamani, sa implineasca mai multe dorinte, dar si sa le ofere lucruri care sa-l ajute pe Stefan.

Pe parcursul renovarii, Elena, Alexandru, Stefan, Flori si Yannis au plecat intr-o vacanta la mare, au mers la delfinariu, iar Stefan a avut parte de o surpriza de proportii din partea lui Dragos Bucur: cei doi au mers impreuna la Clinceni pentru a sari cu parasuta si au petrecut acolo cateva ore memorabile. 

Dupa cele doua saptamani, familiei Ilioaica i-a fost prezentata noua locuinta. Parintii au ramas fara cuvinte in momentul in care au vazut unde vor trai de acum inainte si, impreuna cu Dragos, au descoperit fiecare colt al noii locuinte. Au regasit o casa renovata si gandita de catre echipa Visuri la cheie special pentru a le face celor cinci viata mai frumoasa si mai usoara. Camerele au fost compartimentate diferit si, peste tot in casa, se regasesc elemente care ii vin in ajutor lui Stefan. Si gradina si spatiul de joaca pentru cel mic au fost complet refacute. Timp de doua saptamani, Alina, Adela, Andrei si Dragos Isacescu au muncit cot la cot cu zeci de voluntari si constructori pentru a readuce zambetul pe buze membrilor familiei Ilioaica si au reusit: le-au oferit o casa exact asa cum si-o doreau.

Miercurea viitoare, de la 20:30, emisiunea Visuri la cheie revine cu o noua poveste extraordinara de viata, cu emotii, surprize si o familie careia ii va fi oferita o renovare completa a locuintei, dar si sansa la o viata mai buna.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni