Familia Dumitrascu a inceput o viata noua cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Familia Dumitrascu a inceput o viata noua cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Pentru familia Dumitrascu, intreaga viata a fost un lung sir de probleme si obstacole, insa miercuri seara, echipa Visuri la cheie a incercat sa aduca o raza de lumina si speranta in viata celor doi parinti, Raducu si Adriana, si a celor doi copii ai lor, Delia si Stefan. In timp record, Dragos, Adela, Alina si Omid au reusit sa renoveze complet un apartament in care nu se putea locui pana acum.

Editia Visuri la cheie de miercurea aceasta a fost lider de audienta si a inregistrat 8.6 puncte de rating si 22.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.5 puncte de rating si 14.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.3 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:50, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani. 


Un apartament plin de caldura pentru o familie greu incercata de viata

Dupa o viata plina de greutati si neajunsuri, aseara, familia Dumitrascu a primit vizita echipei Visuri la cheie, iar cea mai mare dorinta a ei, aceea de a avea un apartament complet renovat si utilat, a fost indeplinita. Momentul intalnirii a fost unul extrem de emotionant, impreuna au facut inspectia locuintei si au luat cele mai bune decizii pentru realizarea unui spatiu optim pentru cei patru. Adriana, Raducu si copiii au plecat in vacanta la munte, iar Dragos, Adela, Alina, Omid, constructorii si voluntarii au ramas in Bucuresti pentru a le implini visul.

In timpul renovarii, Dragos, Adela si Alina l-au provocat pe Omid. Cei trei au reprezentat ”juriul de la Vocea Romaniei”, asa cum ei s-au denumit, iar Omid a fost nevoit sa-i impresioneze cu proiectul lui special. ”Concurentul” si-a prezentat ideea, iar juratii s-au intors rapid pentru a-l lua in echipa lor si au luptat pentru el. La final, decizia arhitectului a fost sa mearga mai departe cu toti colegii lui si sa formeze echipa fantastica de la Visuri la cheie.

Locuinta familiei Dumitrascu a fost complet transformata. Livingul este primul spatiu care se vede de la intrarea in casa, un spatiu modern, unde exista foarte multe texturi si motive, de la textura caramizii aparente, peste care se suprapune instalatia facuta de Alina, la cele doua motive pozitionate in oglinda – cel negru pe peretele cu televizorul si cel deschis la culoare, care delimiteaza fostul balcon de interiorul sufrageriei. Delia are acum un loc special amenajat pentru exercitiile pe care trebuie sa le faca zilnic, dar si toate accesoriile de care are mare nevoie.

Bucataria a fost realizata in nuante deschise, fiind o incapere calda, cu texturi de lemn si multe spatii de depozitare, dar si cu cea mai mare parte a fotografiilor inramate pe care familia le avea si la care tinea foarte mult.

Camera lui Stefan este una dintre cele mai personalizate incaperi realizate pana acum de Omid si reprezinta perfect toate activitatile de zi cu zi ale baiatului. Pe partea stanga exista acum zona de depozitare de haine si zona de studiu, o biblioteca realizata din cubulete din jocul lui video preferat si un birou. In fata geamului are o bicicleta, iar pe partea dreapta se regasesc elemente care tin de sportul lui preferat – luptele greco-romane.

Adela a decis ca in cele doua functiuni din spatiul dormitorului – dressing si zona de odihna, tavanul sa fie imbracat in tapet si a incercat sa creeze iluzia de fereastra mai mare prin folosirea draperiilor. Totodata, draperiile de pe peretele din fata patului mascheaza si locul in care este amplasat televizorul.

Delia si-a exprimat dorinta de a avea o camera numai a ei in care sa regaseasca lucruri pufoase, asa ca Alina nu s-a ferit sa le foloseasca si le-a combinat perfect cu alte elemente stilistice, astfel incat totul sa fie o poveste coerenta. Lampa din pene a fost asortata cu tapetul cu pasari, iar blanitei i-a gasit un loc foarte justificat in zona de pat, care s-a transformat astfel intr-un culcus extrem de simpatic si comod.


Familia Dumitrascu a revenit din vacanta si a regasit o locuinta la care nici nu putea visa pana acum, insa dorinta ei a devenit realitate cu ajutorul oamenilor, iar de acum inainte cei patru vor putea avea un trai normal si nu vor duce lipsa de nimic in apartamentul lor.

Miercurea viitoare, in ultima editia Visuri la cheie din acest sezon, Dragos, Adela, Alina si Omid vor merge in localitatea Rosiori pentru a aduce bucuria in casa familiei Manaila.

Visuri la cheie – Crede in oameni!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni