Emotie la cote maxime! Visuri la Cheie – lider absolut de audienta!

Emotie la cote maxime! Visuri la Cheie – lider absolut de audienta!

Cel mai emotionant show al toamnei a debutat aseara la PRO TV. Dragos Bucur si echipa lui au implinit primul vis!

PRO TV a fost lider absolut de audienta, zdrobind concurenta cu prima poveste prezentata in cadrul emisiunii Visuri la Cheie. Peste 2 milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:30 – 22:28. in minutul de aur de la 20:54 peste 2,5 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura emotionanta poveste de viata a Mariei.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider detasat de audienta cu o cota de piata de 30.2% si 13.8 puncte de rating, de trei ori mai mult fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 10.4% si 4.7 puncte de rating.

In cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 10.3 puncte de rating si o cota de piata de 19.5%, fata de 7.3 puncte de rating si 13.9% cota de piata inregistrate de postul clasat pe locul doi. 

La nivel national, emisiunea difuzata de PRO TV a inregistrat 11 puncte de rating si o cota de piata de 21.3%, urmatorul post clasat obtinand 7.4 puncte de rating si 14.4% cota de piata. 

Uliesti este prima localitate in care Dragos Bucur a pus umarul la implinirea unui vis, cu ajutorul de comunitatii si al echipei sale. Maria Moldoveanu, o mama care isi creste singura cele doua fetite, a renuntat la viata de la oras pentru a-i oferi Yasminei, fiica sa cea mare, o sansa de insanatosire. Mediul agitat din Bucuresti nu era prielnic pentru un copil de doar cativa ani care suferea de tulburari psihice.

Parasita de barbat, Maria s-a vazut nevoita sa aiba grija de o locuinta si de cele doua fetite, intr-un mediu cu totul nou. A infruntat singura ierni, problemele create de rozatoare, explozia unei sobe sau lipsa apei curente. Maria este o luptatoare, o mama devotata care a renuntat la sportul pe care il practica la nivel de performanta pentru a oferi copiilor o viata linistita.

„Maria este un exemplu pentru noi toti. Dragostea nemarginita pentru cele doua fetite a daramat toate barierele, Maria renuntand la viata sportiva, la mediul din Bucuresti care ii oferea conditiile necesare unui trai decent. Parasita de sot, Maria a infruntat cu determinarea unui sportiv de performanta toate greutatile din mediul rural! Povestea de viata este cu adevarat impresionanta. La fel de impresionanta este si solidaritatea oamenilor care au venit sa ma ajute la constructia unui vis!”, a declarat Dragos Bucur

Pe parcursul zilelor in care casa a fost schimbata complet, Maria, Yasmina si Ema au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragos. Pentru prima data in viata, cele doua fete impreuna cu mama lor au plecat intr-o vacanta unde au vizitat o rezervatie de ursi. Pe langa acest lucru, au vizitat si castelul Bran. Cea mai emotionanta surpriza a fost insa serbarea zilei de nastere a Yasminei. Pentru prima data in viata, Yasmina si Ema au mancat tort, au avut parte de un numar de magie si de un foc de artificii, lucruri obisnuite pentru majoritatea copiilor de varsta lor.

„Emotia pe care am vazut-o in momentul in care Maria a realizat ca destinul i s-a schimbat se poate descrie intr-un singur cuvant: minune! M-am bucurat foarte mult de faptul ca au fost extrem de fericite in vacanta, de faptul ca cele doua fetite au avut parte de o petrecere surpriza, de tort... de lucruri aparent normale pentru niste copii”, declara Dragos. 

In fiecare miercuri, emisiunea Visuri la Cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Fiecare caz prezinta tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni