• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Emotia ramane ingredientul principal al serilor de miercuri, intr-un nou sezon Visuri la cheie, din 14 septembrie, la Pro TV

Emotia ramane ingredientul principal al serilor de miercuri, intr-un nou sezon Visuri la cheie, din 14 septembrie, la Pro TV

Emotia ramane ingredientul principal al serilor de miercuri, intr-un nou sezon Visuri la cheie, din 14 septembrie, la Pro TV

Dupa doua sezoane de succes, 15 case renovate, zeci de vieti schimbate in bine si mii de lacrimi de bucurie, un nou sezon Visuri la cheie revine din 14 septembrie, la Pro TV. 

Visuri la cheie revine cu un nou membru in echipa. Alaturi de Dragos Bucur, Adela Parvu – designer de interior, Alina Vilcu – arhitect si Dragos Isacescu – peisagist, Omid Ghannadi, arhitect, vine sa completeze echipa a carei misiune este de a ajuta oamenii cu care viata a fost dura, aducand fericire in suflet si in locuintele lor.

In aceasta toamna, sezonul trei aduce mai multe editii decat in sezoanele anterioare, familii speciale si povesti impresionante, case renovate complet, dar si construite de la zero.

Pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, Adela, Alina, Omid si Dragos Bucur au mers prin tara pentru a le schimba destinele unor oameni cu care viata a fost dura. 

Incantat de acest proiect, Omid Ghannadi a declarat: ”De cand mi-am inceput activitatea in acest domeniu minunat, mi-am dorit sa imi folosesc cunostintele profesionale in zona sociala. Intamplarea a facut sa am aceasta oportunitate extraordinara si, astfel, sa imi pot incepe drumul mai concret in aceasta directie. Vad emisiunea Visuri la cheie ca o provocare, dar si o experienta valoroasa pe care nu o poti avea decat in acest context. imi doresc ca fiecare clipa din munca mea sa fie in totalitate in folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem in meseria noastra sa fie o unealta pentru a le face acestora viata mai usoara. As vrea ca tristetea din ochii lor sa se transforme in fericire.”.

  

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni