• PRO TV
  • Emisiunea „Visuri la Cheie”, cel mai bun reality show

Emisiunea „Visuri la Cheie”, cel mai bun reality show

Emisiunea „Visuri la Cheie”, cel mai bun reality show

Gala Premiilor TV Mania și-a anunțat ieri câștigătorii, iar emisiunea „Visuri la Cheie” a fost desemnată „cel mai bun reality show”. 

Câștigătorii din acest an au fost aleși pe baza voturilor cititorilor, iar evenimentul a fost prezentat de actorul Marius Florea Vizante.

 „Visuri la cheie” e un show emoționant, dar exploziv, care a schimbat destinele unor oameni neajutorați. Emisiunea este produsă pe formatul internațional „Extreme Makeover – Home Edition”, care a obținut audiențe foarte mari în cele 10 sezoane difuzate în America. De altfel, formatul a fost preluat și produs cu succes și în alte țări - precum Serbia, Italia, Cehia, Polonia și Israel.

Emisiunea e prezentată de actorul Corneliu Ulici, care are nobila misiune de a prezenta poveștile de viață adevărate din spatele fiecărei ediții, de a trăi emoțiile familiilor care urmează să fie ajutate și de a aduce zâmbetul pe chipul acestora. Alături de o echipă de specialiști formată din arhitecți, designeri de interior, constructori și voluntari, Corneliu ajută familiile aflate în necaz să aibă un trai mai bun, oferindu-le locuințele de care au nevoie și pe care le visează. 

În Statele Unite ale Americii emisiunea s-a bucurat de un succes răsunător, atrăgând nume sonore în campaniile umanitare. Michelle Obama e doar una dintre celebritățile care a răspuns invitației de a participa la unul dintre episoadele „Extreme Makeover – Home Edition”.

Ceea ce deosebește emisiunea „Visuri la cheie” de formatul din Statele Unite e unghiul inedit de abordare: în prim-plan nu se află locuințele, ci poveștile emoționante de viață ale unor familii care au mare nevoie de o locuință în care să poată trăi decent, persoane care, la un moment dat, au făcut sacrificii pentru binele celor din jur.

Prezentatorul emisiunii, actorul Corneliu Ulici, este absolvent al Universităţii Naţionale de Teatru şi Film „I.L. Caragiale” din Bucureşti. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care „Comrade Detective”, „The Crucifixion” şi „Ceva bun de la viaţă”, scurt-metraje şi spectacole de teatru.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni