Emisiunea Visuri la cheie va continua in aceasta toamna sa schimbe destinele romanilor

Emisiunea Visuri la cheie va continua in aceasta toamna sa schimbe destinele romanilor

Dupa ce anul trecut a facut sapte familii fericite, in toamna acestui an echipa Visuri la cheie revine cu un nou sezon plin de emotie si de realizari minunate! Caravana Visuri la Cheie va porni zilele acestea pentru a aduce bucuria unor familii mai putin norocoase, oprindu-se in mai multe localitati din Romania.

Dragos Bucur, gazda show-ului, impreuna cu echipa sa formata din arhitectii Alina Vilcu si Andrei Samoil si designerul Adela Parvu vor strabate tara pentru a reface casele unor romani cu care soarta a fost aspra si pentru a le readuce speranta si zambetul pe buze. Impreuna, cei patru vor incerca sa le ofere acestora un trai mai usor cu ajutorul locuintelor complet refacute, care le vor schimba modul de viata si ii vor ajuta sa priveasca cu optimism catre viitor.

Sezonul acesta, Visuri la cheie vine cu noi surprize! Experti din diverse domenii vor fi alaturi de echipa emisiunii pentru a implini dorinte si pentru a aduce bucuria in casele romanilor care sunt aflati intr-o situatie delicata.

Visuri la cheie, show-ul care a schimbat vieti, va debuta in toamna acestui an cu o noua serie de fapte bune, care vor ajuta familii din Romania sa viseze la un trai mai bun. Indragitul actor Dragos Bucur va coordona intreaga echipa de profesionisti si va prezenta povestile de viata ale familiilor, traind impreuna emotii de nedescris si clipe coplesitoare de fericire!

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni