• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie va schimba destinul unei mame si al celor doi copii, ASTAZI, de la 20:30!

Echipa Visuri la cheie va schimba destinul unei mame si al celor doi copii, ASTAZI, de la 20:30!

Echipa Visuri la cheie va schimba destinul unei mame si al celor doi copii, ASTAZI, de la 20:30!

Saptamana aceasta, miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Fetesti, pentru a cunoaste familia Boitan. O familie greu incercata de viata, cu o poveste impresionanta, care lupta zilnic pentru un trai mai bun.

Pe 11 iulie 2013, echipa ISU Fetesti, formata din plutonierul Gabriel Boitan si alti sase colegi, a fost solicitata pentru a scoate dintr-un sant adanc doi muncitori blocati in groapa sapata pentru schimbarea unei conducte de apa. Gabriel a coborat pentru a-i salva pe cei doi, dar in momentul in care s-a aplecat pentru a-i pune masca de oxigen unuia dintre ei, un val de pamant s-a deplasat si l-a imobilizat.

Colegii au facut tot posibilul sa-l salveze, insa plutonierul a pierdut lupta cu viata la spital, dupa 40 de minute in care s-au incercat toate manevrele de resuscitare. in urma lui Gabriel au ramas sotia, Mariana, si cei doi copii, Andrei si Valentina, extrem de afectati de pierderea sotului si tatalui.

Veniturile familiei sunt foarte mici si nu permit renovarea locuintei, cu toate ca problemele pe care apartamentul le are le afecteaza sanatatea. La scurt timp dupa ce s-au mutat acolo, au descoperit mucegai peste tot in casa. Au incercat sa izoleze apartamentul, dar nu au reusit sa indeparteze cauza deoarece nu au avut banii necesari.

Din cauza umiditatii sunt afectate sanatatea lor si obiectele din locuinta. Hainele nu sunt tinute in dulap, de teama ca vor mucegai, mobila este afectata, electrocasnicele sunt ruginite, la fel si obiectele sanitare. Visul Marianei si al copiilor este acela de a avea un apartament renovat, in care sa poata duce o viata normala, fara griji. 

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Omid Ghannadi vor indeplini miercuri, de la 20:30, dorinta familiei Boitan, careia ii vor oferi o locuinta de vis, in care sa poata privi catre un viitor mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni