• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie împlinește miercuri visul unei campioane la judo și al familiei ei!

Echipa Visuri la cheie împlinește miercuri visul unei campioane la judo și al familiei ei!

Echipa Visuri la cheie împlinește miercuri visul unei campioane la judo și al familiei ei!

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu ajung mâine seară în Târgoviște pentru a cunoaște patru oameni calzi și iubitori, care se ajută reciproc, sunt întotdeauna unii alături de ceilalți, iau toate deciziile împreună și se spijină atât în momentele frumoase, cât și în cele dificile.

Familia Valasache este formată din patru membri: Dorin - tatăl; Mariana - mama; Ioana, fiica cea mare, studentă la master; Antonia ”Buburuza”, fiica cea mică, campioană națională la judo.

Chiar dacă situația financiară a familiei Vasalache nu este una foarte bună, cele două fete sunt doi copii exemplari, cu rezultate excepționale atât la școală, cât și în sporturile pe care le-au practicat sau pe care încă le practică. Pentru a-și ajuta părinții, Ioana, pe parcurxsul studiilor, dar și în vacanță, timp de un an, a lucrat ca organizator de evenimente și, de asemenea, este încă implicată în acțiuni de voluntariat și a participat la diverse activități ecologice, civice și umanitare.

Antonia se antrenează zilnic pentru a fi din ce în ce mai bună la judo. Visează să ajungă o mare campioană, muncește mult pentru asta, însă nu își neglijează școala și are rezultate foarte bune la învățătură. După un an de antrenamente asidue, fetița a debutat la Concursul Internațional de Judo ”Alina Dumitru” și a susținut prima ei luptă la categoria sa, unde a obținut locul al doilea. După debut, au urmat numai rezultate bune pentru Antonia, de fiecare dată a fost pe podium.

"Suntem o familie modestă, dar foarte fericită, și în ciuda faptului că întâmpinăm numeroase greutăți financiare, încercăm pe cât posibil să nu ne lăsăm afectați, iar valorile noastre să rămână aceleași. Vrem să păstrăm un ambient liniștit, chiar și în timpul perioadelor de criză, și să creăm un mediu propice dezvoltării armonioase și formării fetelor noastre. Educația lor este pe primul plan, însă nu neglijăm nici celelalte aspecte, cum ar fi sportul, activitățile extra-școlare și sarcinile gospodărești. Lucrul care ne macină cel mai mult este că resursele financiare nu ne ajung niciodată pentru a ne putea ocupa și de casă", spune Mariana Vasalache.

Doru și soția lui își doresc foarte mult să poată renova locuința pentru cele două fiice, pentru a le oferi o casă din care să nu le lipsească nimic, însă toare resursele financiare le îndreaptă de fiecare dată spre bursele sau concursurile la care fetele participă.

Mâine, de la 20:30, dorința familiei Vasalache va deveni realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie!

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni