• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie implineste ASTAZI visul unei fetite cu un suflet generos si puteri salvatoare!

Echipa Visuri la cheie implineste ASTAZI visul unei fetite cu un suflet generos si puteri salvatoare!

Echipa Visuri la cheie implineste ASTAZI visul unei fetite cu un suflet generos si puteri salvatoare!

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge in localitatea Campina pentru a ajuta o fetita de numai 10 ani si pe familia ei. 

Andra Jitaru, impresionata de grelele incercari si de boala prin care trece tatal prietenului ei cel mai bun, s-a gandit foarte bine, s-a sfatuit cu parintii si a gasit solutia prin care poate strange o parte din banii de care acesta are nevoie pentru tratamentul care ar putea face diferenta dintre viata si moarte. Micuta isi scoate la licitatie icoanele pictate de ea, cu scopul de a face fapte caritabile.

In urma cu doi ani, Andra si-a pierdut un om foarte drag, unul dintre bunicii ei, care lucra la biserica. Astfel, prin pictarea icoanelor, fetita se simte mult mai aproape de bunicul ei. Stie cat de dureroase sunt astfel de momente si cat de trist este sa pierzi o persoana draga, asa ca face totul pentru a-i ajuta pe prietenul sau si pe tatal acestuia. Andra isi scoate la licitatie icoanele pe care le picteaza, iar banii obtinuti din vanzarea lor ii doneaza, chiar daca nici situatia familiei sale nu este una foarte buna.  

Sotii Jitaru, Ioana Andreea si Constantin Gabriel, au incercat sa le ofere Andrei si surorii sale, Stefania, tot confortul si o casa de poveste. In limita posibilitatilor, au reusit sa renoveze foarte putin dormitorul fetitelor si bucataria, insa au fost nevoiti sa opreasca lucrarile din cauza faptului ca tatal s-a imbolnavit, avand multiple afectiuni.

Andra viseaza la un coltisor pentru pictura, un dulap nou si un pat, iar Stefania isi doreste sa aiba un loc doar al ei, cu mult mov, din care sa nu lipseasca personajele ei perferate de desene animate.

Visul familiei Jitaru de a avea o locuinta complet renovata si utilata va deveni realitate miercurea aceasta, de la 20:30, cu ajutorul echpei Visuri la cheie!

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni