• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie este în cursa renovărilor! Dragoș Bucur și-a luat echipa și s-au mutat cu toții pe șantier

Echipa Visuri la cheie este în cursa renovărilor! Dragoș Bucur și-a luat echipa și s-au mutat cu toții pe șantier

Echipa Visuri la cheie este în cursa renovărilor! Dragoș Bucur și-a luat echipa și s-au mutat cu toții pe șantier

Arhitecții de la Visuri la cheie sunt puși pe treabă și deja au mutat împreună câteva autocare, reușind să culeagă primele zâmbete ale oamenilor cărora le-au trecut pragul. 

Am început fimările și am făcut câteva case foarte frumoase. Dar vrem mai multe. Vrem mai multe povești, vrem oameni care merită ajutorul nostru, oameni care așteaptă să mergem la poarta lor”, povestește Omid Ghannadi.

„După această perioadă în care ne-am deconectat un pic, ne-am întors la treabă. „Visuri la cheie” ne oferă șansa să cunoaștem familii minunate
”, a adăugat designer-ul Cristina Joia.

Deși lucrează contra cronometru, cu deadline-uri strânse și întâmpină diferse situații care îi pun la încercare, nu uită niciodată că fac asta ca să schimbe viitorul unor oameni mai puțin norocoși.

 Citește și: INTERVIU Dragoș Bucur, gazda Visuri la cheie: ”Cea mai mare calitate a emisiunii este că redă speranța”

Avem ocazia să scoatem binele din noi și să transmitem un mesaj către toată lumea: binele există și depinde numai de noi să-l aducem la suprafață”, spune Alina Vîlcu.

Suntem în căutare de povești și vrem să ajutăm cât mai mulți oameni”, a adăugat Valentin Ionașcu, cu încrederea unui arhitect care știe ce înseamnă să primești în dar cele mai sincere și emoționante zâmbete.

Ritmul alert și provocările de pe șantiere nu o sperie nici pe Laura Boghiu: „Sunt nerăbdătoare să cunosc noi familii și noi cazuri speciale care au într-adevăr nevoie de ajutorul nostru”.

Dacă vreți să fiți și voi parte din împlinirea visurilor, nu uitați de sfatul lui Dragoș Bucur:  „Dacă aveți o poveste impresionantă sau dacă cunoașteți pe cineva care trece prin momente foarte grele intrați pe visurilacheie.protv.ro și spuneți-ne povestea. Noi suntem gata să îndeplinim Visuri la cheie.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni