• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie construiește o casă de la zero pentru o bunică și o nepoată cu o poveste tragică de viață!

Echipa Visuri la cheie construiește o casă de la zero pentru o bunică și o nepoată cu o poveste tragică de viață!

Echipa Visuri la cheie construiește o casă de la zero pentru o bunică și o nepoată cu o poveste tragică de viață!

Ciprian Vlaicu, arhitect Visuri la cheie, donează terenul pentru noua casă!

Pentru prima dată în sezonul 5 Visuri la cheie, toți cei cinci membri ai echipei, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu, și-au unit forțele pentru a construi o casă de la zero și pentru a schimba destinul unei bunici și pe cel al nepoatei sale, două suflete cu o poveste tragică de viață.

Alex este orfană de ambii părinți, tatăl a murit de cancer când ea avea un an, iar mama ei a fost ucisă într-o dimineață, când mergea la serviciu, de un bărbat care își dorea să aibă o relație cu ea, în ciuda refuzurilor sale repetate. Pe atunci, micuța avea doi ani și a rămas în grija bunicii din partea mamei. În ciuda greutăților și lipsurilor, cele două încearcă să-i ajute la rândul lor pe cei din jur și fac tot posibilul să se bucure de fiecare moment din viață. ”Trebuie să mă bucur de ceea ce am și să merg înainte, pentru că viața este scurtă și merită trăită.”, spune fata. În ciuda celor întâmplate, Alex este un copil vesel, își dorește să studieze actoria și să aibă camera ei, deși îi este frică să doarmă singură din cauza omului care i-a ucis mama.

Bunica și fata trăiau în fiecare zi cu teamă, așa că, pentru prima dată la Visuri la cheie, echipa emisiunii a decis să le construiască o casă într-un alt loc decât cel în care stăteau cele două. Pentru că aveau nevoie de un teren pentru casa de la zero, familia lui Ciprian Vlaicu, arhitect al emisiunii, a donat terenul pentru noua locuință.

Miercuri, de la 20:30, vom afla o poveste impresionantă, vom urmări construcția unei case superbe și vom vedea cum visurile devin realitate cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni