Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Echipa Visuri la cheie alearga duminica aceasta la Semimaratonul Bucuresti!

11 Mai 2017, 13:27

	Echipa Visuri la cheie alearga duminica aceasta la Semimaratonul Bucuresti!

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi si designerul de interior Adela Parvu au inceput filmarile pentru sezonul patru Visuri la cheie si fac echipa atat in cadrul emisiunii, pentru a schimba vietile unor oameni cu care viata a fost dura, cat si la Semimaratonul Bucuresti, pentru a sustine cauza organizatiei Hope and Homes for Children. 

Cei trei isi doresc sa ajute cu fiecare ocazie, asa ca vor alerga pe 14 mai pentru a le oferi copiilor din Romania sansa unui destin mai bun alaturi de familiile lor, ajutand la prevenirea separarii celor mici de parinti. Banii stransi in urma donatiilor facute vor fi folositi pentru programele desfasurate de Hope and Homes for Children. 

”Emisiunea Visuri la cheie ne-a pus adesea in fata realitatea familiilor defavorizate din Romania. Am vazut cat de fragile sunt aceste familii, cum se dezbina din cauza lipsurilor si cata suferinta se naste apoi. Suferinta unui copil care ajunge in grija statului din motive financiare apasa greu pe inimile noastre. Din acest motiv, credem in cauza organizatiei Hope and Homes for Children, care ajuta copiii vulnerabili din Romania. Ii ajuta sa nu se separe de familiile lor si ii ajuta pe cei institutionalizati prin inchiderea orfelinatelor si relocarea acestora in case de tip familial. Noi alergam duminica aceasta la maraton pentru aceasta cauza. Daca vreti sa ajutati copiii Romaniei, viitorul Romaniei, puteti face o mica donatie aici.”, au spus Adela, Alina si Omid.

Dragos, Adela, Alina si Omid asteapta in continuare sa cunoasca romani frumosi si sa traiasca impreuna emotii de nedescris si clipe coplesitoare de fericire. Daca stii o familie care merita sa aiba un trai mai bun si o casa adevarata, complet utilata, in care sa-si creeze amintiri de neuitat, intra pe visurilacheie.protv.ro si spune-ne povestea ei! Echipa Visuri la cheie, impreuna cu Dragos Bucur, continua sa schimbe destine si sa aduca fericirea pe chipurile unor oameni greu incercati de viata si in sezonul patru al emisiunii. In aceasta primavara, cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie si idei care sa se plieze cat mai bine pe dorintele si nevoile famillilor care urmeaza sa fie ajutate. Dragos si echipa se mobilizeaza extraordinar de fiecare data, pun foarte multa pasiune, fiecare deplasare reprezentand un motiv de fericire si implinire pentru ei, deoarece sunt pe cale sa implineasca visurile unor oameni deosebiti. 

Visuri la cheie – Crede in oameni!

FULLSCREEN
Echipa Visuri la cheie alearga duminica aceasta la Semimaratonul Bucuresti!
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Monika (2017-05-16 12:14:06)
Bună ma numesc Monika și sunt din Turda și eu am nevoie de ajutor, eu nu lucru pentru ca sunt bolnava, și stam antrun fost garaj trei persoane, unde avem camera și bucătărie și vreau sa construim doua camere deasupra avem mare nevoie de ajutor...
Anda (2017-05-13 23:52:20)
cunosc o femeie singura si bolnava . cu un copil bolnav si situatia financiara precara ar merita o bucurie in viata asta . Are o poveste impresionanta....
Crăciun Mariana (2017-05-11 22:18:26)
Sunt o mama cu patru copiii și stau cu chirie intr-o clădire aproameni căzută dacă mă puteți ajuta...
Mierloiu florin (2017-05-11 15:21:36)
Poate o sa va impresioneze si povestea noastra va astept cu mult suflet si drag...
Iulica (2017-05-11 13:57:00)
pentru ca sinteti greu de lamurit numai moartea poate sa va rezolve....