Echipa Visuri la cheie ajunge ASTAZI in Bucuresti pentru a indeplini visul familiei Costache. De la 20:30, la PRO TV

03 Octombrie 2017, 12:38


	Echipa Visuri la cheie ajunge ASTAZI in Bucuresti pentru a indeplini visul familiei Costache. De la 20:30, la PRO TV

Miercurea aceasta, echipa Visuri la cheie ajunge la familia Costache din Bucuresti. Mama, Florina, si cei trei copii ai sai, Iuliana, Claudiu Teodor si Madalin, au ramas singuri dupa ce bunica si tatal au decedat. Viata lor a inceput sa fie din ce in ce mai grea din cauza problemelor financiare, insa au facut tot posibilul sa ramana uniti si sa lupte. 

In 2007 viata i-a lovit din nou. Cand se intorcea de la o prietena, fiica cea mare a avut un accident – piciorul stang i-a fost zdrobit de tramvai. Fata a trecut peste nenumarate operatii si dupa doua luni de spitalizare s-a intors acasa, insa piciorul ii fusese amputat. Dupa ce a terminat liceul, Iuliana s-a inscris la facultate, dar faptul ca nu avea atunci o proteza si nu se putea deplasa a facut-o sa renunte la studii. A ramas acasa si s-a ocupat in continuare de cresterea fratilor ei mai mici si de educarea acestora. ”Am inceput si sa lucrez, dar a urmat decesul tatalui. Aveam planuri de renovare cu tata, pentru ca a lucrat in constructii si stia ce e de facut, dar din pacate boala l-a doborat. Pe tata nu il poate aduce nimeni inapoi, insa eu voi lupta in continuare pentru acel vis al lui: fericirea si bunul trai al familiei mele. Ii iubesc si voi face tot ce pot pentru ei.”, spune Iuliana.

Maine, de la 20:30, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor duce mai departe un vis si il vor transforma in realitate, oferindu-i familiei Costache o locuinta complet renovata si utilata, dar si sansa de a avea un trai mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO