Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Echipa Visuri la cheie ajunge ASTAZI in Bucuresti pentru a indeplini visul familiei Costache. De la 20:30, la PRO TV

03 Octombrie 2017, 12:38

	Echipa Visuri la cheie ajunge ASTAZI in Bucuresti pentru a indeplini visul familiei Costache. De la 20:30, la PRO TV

Miercurea aceasta, echipa Visuri la cheie ajunge la familia Costache din Bucuresti. Mama, Florina, si cei trei copii ai sai, Iuliana, Claudiu Teodor si Madalin, au ramas singuri dupa ce bunica si tatal au decedat. Viata lor a inceput sa fie din ce in ce mai grea din cauza problemelor financiare, insa au facut tot posibilul sa ramana uniti si sa lupte. 

In 2007 viata i-a lovit din nou. Cand se intorcea de la o prietena, fiica cea mare a avut un accident – piciorul stang i-a fost zdrobit de tramvai. Fata a trecut peste nenumarate operatii si dupa doua luni de spitalizare s-a intors acasa, insa piciorul ii fusese amputat. Dupa ce a terminat liceul, Iuliana s-a inscris la facultate, dar faptul ca nu avea atunci o proteza si nu se putea deplasa a facut-o sa renunte la studii. A ramas acasa si s-a ocupat in continuare de cresterea fratilor ei mai mici si de educarea acestora. ”Am inceput si sa lucrez, dar a urmat decesul tatalui. Aveam planuri de renovare cu tata, pentru ca a lucrat in constructii si stia ce e de facut, dar din pacate boala l-a doborat. Pe tata nu il poate aduce nimeni inapoi, insa eu voi lupta in continuare pentru acel vis al lui: fericirea si bunul trai al familiei mele. Ii iubesc si voi face tot ce pot pentru ei.”, spune Iuliana.

Maine, de la 20:30, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor duce mai departe un vis si il vor transforma in realitate, oferindu-i familiei Costache o locuinta complet renovata si utilata, dar si sansa de a avea un trai mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni!
FULLSCREEN
Echipa Visuri la cheie ajunge maine seara in Bucuresti pentru a indeplini visul familiei Costache
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

lican marinela (2017-10-04 20:51:47)
va rog am nevoie de ajutorul dumneavoastra...
marinela lican (2017-10-04 20:50:55)
am nevoie urgent de ajutoru dumneavoastra...
marinela lican (2017-10-04 20:50:05)
am nevoie urgent de ajutoru dumneastra...
Popa george (2017-10-04 17:05:18)
Am și eu nevoie de ajutor casa mea e la gradul de temelie finalizata...
Juverdeanu genoveva (2017-10-04 16:24:13)
Vă salut si vă iubesc sunteți o echipă minunată sunt Genoveva si vaș mulțumi din suflet dacă ați putea să mă ajutați și pe mine suntem o familie formată din 9 persoane șapte copii din care patru au plecat la muncă în afară pentru că aici nu aveam cum să supraviețuim toți este foarte greu avem o căsuță formată din două camere mici si venit doar 400 lei am un copil dat la asistent maternal din motive de sănătate pentru că nu am avut șansa de al tine lîngă mine nu aveam puterea de al face sănătos pentru că nu am putut să-i ofer necesarul care avea nevoie si mai am doi copii care sunt al soțului meu din prima căsnicie mama lor a murit cîd copii aveau vîrstă de 7 si 4 ani eam crescut cum am putut acum au vîrstă de 29 si 26 sunt plecați în afară băiatul de 29 are mîinile arse de mic de la șase luni se descurcă foarte greu cu mîinile sunteți o echipă minunată vă urmărim tot timpul că salutăm familia juverdeanu...
Picos viorica (2017-10-04 12:58:16)
Echipa visuri la cheie vrau sa veniți si la noi la familia picos...