Echipa Visuri la cheie a transformat un apartament distrus intr-o locuinta de vis

Echipa Visuri la cheie a transformat un apartament distrus intr-o locuinta de vis

Fiecare dintre noi se afla in cautarea fericirii, dar fericirea nu este o destinatie, ci o calatorie in sine. Miercuri, echipa Visuri la cheie a adus fericirea in casa unei familii care nici nu banuia cat de aproape era de indeplinirea unui vis.

Cea de-a noua editie a noului sezon Visuri la cheie a inregistrat 11.4 puncte de rating si 27% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.1 puncte de rating si 19% share.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:29, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus in faţa televizoarelor aproape 2 milioane de romani.  

O familie frumoasa a primit o sansa la o viata mai buna 

Viata familiei Tudorache, formata din Cristina, Bogdan si cei doi copii, Costi si Adrian, nu a fost niciodata usoara, dar boala de care sufera baiatul cel mic i-a facut traiul si mai greu. Cu doi ani in urma, Adrian a fost diagnosticat cu o boala grava, in urma careia structurile osoase i se distrugeau, iar din acel moment copilul nu si-a mai putut folosi piciorul stang. De atunci, viata familiei s-a schimbat complet, mama a renuntat la serviciu pentru a avea grija de baiat si toate resursele financiare merg catre tratamentele specializate pentru Adrian si pentru educatia copiilor. in momentul in care echipa Visuri la cheie a ajuns la Ploiesti, apartamentul familiei Tudorache arata deplorabil, tencuiala cadea de pe pereti, era umiditate in toata locuinta, mobila si parchetul erau putrezite, iar instalatia electrica era complet compromisa.

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Omid Ghannadi au mers miercuri la Ploiesti pentru a implini inca un vis si a le oferi unor oameni frumosi sansa la o viata mai buna. Momentul in care ei au ajuns la usa familiei Tudorache a fost unul extrem de emotionant, parintilor nu le venea sa creada ca in scurt timp vor locui intr-un apartament complet renovat si utilat. Cei patru au avut la dispozitie numai cateva minute pentru a se pregati de o vacanta de neuitat la munte. Adrian a fost la kinetoterapie, a jucat fotbal, fiind pasionat de acest sport, au mers intr-un parc de distractii, au tras cu arcul, au avut parte de o experienta inedita pe munte cu o masina de off-road si s-au bucurat de momente incredibile impreuna. 

In tot acest timp, la Ploiesti, constructorii, voluntarii si echipa Visuri la cheie au inceput treaba. Lucrurile vechi au fost scoase din apartament, dar au fost pastrate cele dragi familiei, iar Dragos, Alina, Adela si Omid au discutat planul si si-au impartit sarcinile.

Omid Ghannadi a reusit sa adauge o zona noua incaperii de zi. Pe locul fostului parapet, care a rezultat la inchiderea balconului, a asezat masa de dining, astfel a oferit familiei un spatiu de sufragerie. Livingul, care seara se transforma in dormitorul parintilor, a fost imaginat de Omid ca o zona care poate aduce un suflu de vacanta, de relaxare si a folosit multe texturi, imprimeuri, motive mediteraneene si a avut in permanenta in minte o casa din Portugalia. in final, arhitectul a fost fericit ca a putut oferi familiei un spatiu vesel, tineresc, care sa-i poarte noroc intr-o noua si mult mai buna etapa a vietii.

Adela Parvu s-a ocupat de camera celor doi baieti, o incapere pe care a impartit-o in doua zone distincte, fiecarui baiat i-a conceput locul lui. Structura incorporeaza surse de iluminat, dar si zone de depozitare sub forma unor cuburi suspendate, iar in partea de jos a asezat dulapuri si rafturi. Adela a incercat sa creeze o structura cat mai transparenta, pentru a asigura necesarul de lumina naturala in camera. De o parte si de alta a structurii se afla paturile, pozitionate pe diagonala, astfel incat fratii sa poata comunica intre ei. Pentru ca incaperea sa nu para aglomerata, a ales ca mobila sa fie alba, iar finisajele cu textura ca de lemn sa aiba un aspect albicios. De asemenea, a optat pentru vopsirea tavanului in aceeasi nuanta cu cea a peretilor, un gri luminos, astfel incat fragmentarile la nivelul suprafetelor sa fie cat mai putine cu putinta.

Alina Vilcu s-a ocupat de baie si camera bunicii, care in timpul saptamanii este camera de studiu pentru Adrian. Pentru camera bunicii, Alina a ales un stil elegant, sobru, iar toate elementele decorative au fost imprumutate din universul decorativ al unei case de tip clasic. Astfel, a reusit sa creeze iluzia unui spatiu mai mare, care depaseste limitarile unui apartament mic de bloc. Pentru a da si mai multa profunzime, a ales sa vopseasca tavanul si partea superioara a peretilor cu o culoare mai inchisa. Baia a fost si ea o provocare, pentru ca este foarte mica, cu putine elemente care pot fi schimbate. Arhitecta a apelat la diferite trucuri decorative pentru a mari spatiul: zona mare cu oglinda, placaje texturate de pereti, pardoseala lucioasa care reflecta lumina.

Dupa o saptamana departe de casa, familia Tudorache s-a intors la Ploiesti si s-a bucurat nespus de schimbarile aduse locuintei. De acum inainte, Cristina, Bogdan, Adrian si Costi vor trai o noua viata, intr-un spatiu frumos care le va da optimism si motive sa zambeasca in fiecare zi.

Saptamana viitoare, miercuri, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Afumati, judetul Ilfov, pentru a cunoaste o familie greu incercata de viata, dar extrem de pozitiva, care nu a incetat niciun moment sa lupte pentru visurile ei.

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni