• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a transformat inca o casa intr-o locuinta de vis! Milioane de romani au fost martorii emotiei unui nou vis implinit!

Echipa Visuri la cheie a transformat inca o casa intr-o locuinta de vis! Milioane de romani au fost martorii emotiei unui nou vis implinit!

Echipa Visuri la cheie a transformat inca o casa intr-o locuinta de vis! Milioane de romani au fost martorii emotiei unui nou vis implinit!

In viata, uneori, e greu sa iei cele mai bune decizii, dar atunci cand crezi in ceea ce simti si in ceea ce faci, trebuie sa mergi pe drumul pe care l-ai ales, pana la capat. 

Niciodata nu stii de unde poate sa vina o mana de ajutor. Familia Negraru a primit, in aceasta saptamana, o mana de ajutor din partea echipei Visuri la cheie. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au mers in localitatea Gruiu, judetul Ilfov, pentru a face o bucurie unei mame extraordinare, Florentina, care isi creste singura cei doi copii, Delia si Darius.

Cea de-a treia editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.7 puncte de rating si 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.3 puncte de rating si 13.6 % share.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:29, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:16, emisiunea Visuri la cheie a adus in faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.  

Un viitor mai bun pentru Florentina, Delia si Darius

Florentina este profesor suplinitor de chimie-fizica, dar acum se afla in concediu pentru crestere copil. Viata ei era una frumoasa si fericita, insa totul s-a schimbat in momentul in care Darius a fost diagnosticat, la 6 luni, cu sindrom down si sindrom west. Au urmat nenumarate terapii si investigatii, iar sotul Florentinei si-a schimbat complet comportamentul fata de sotie si copii. Florentina a fost in tot acest timp nevoita sa lupte singura si a decis sa divorteze. Toate resursele financiare ale familiei sunt alocate tratamentelor lui Darius, insa mama nu a renuntat nicio clipa la visul de a avea o locuinta pentru ea si cei doi copii si de a duce o viata normala, fara griji. 

Echipa Visuri la cheie a ajuns la Guriu si a reusit sa o surprinda pe Florentina, care abia si-a putut stapani emotiile. impreuna au discutat despre probleme, dar si despre lucrurile frumoase din viata, dorinte si idealuri. Dupa ce au terminat inspectia casei si au decis care dintre lucrurile vechi vor fi pastrate, Florentina si cei doi copii au plecat intr-o frumoasa vacanta de doua saptamani la mare, care a  inceput cu o surpriza: au primit un carucior special pentru Darius. Cei trei au petrecut timp pretios impreuna, iar baietelul a facut sedinte de fizioterapie si a primit consultatii de specialitate. Visul Deliei este sa devina actrita, iar artista ei preferata este Sore, asa ca Dragos Bucur i-a facut o surpriza si a mers cu ea in Bucuresti la un studio foto pentru a realiza un album de prezentare profesionist. Fata a fost uimita cand a vazut ca asistenta fotografului era chiar Sore. Cele doua au facut cunostinta, au facut poze impreuna, au vorbit, iar cantareata i-a dat cateva sfaturi. si Florentina a avut parte de o surpriza de proportii, s-a reintors la scoala si s-a intalnit cu fosti elevi si colegi, care au intampinat-o cu flori si multa bucurie.

In tot acest timp, zeci de voluntari, constructori si echipa Visuri la cheie au inceput treaba la Gruiu! Lucrurile vechi au fost aruncate, peretii au fost demolati, iar arhitectii au inceput proiectul noii case, o casa care sa fie sobra si puternica la exterior, dar plina de viata si bucurie la interior, cu ferestre bine amplasate, astfel incat privirea sa cada  intotdeauna pe ceva frumos. Pentru interior au fost alese teme in contrast cu exteriorul riguros - boho chic. Un stil colorat, o suprapunere de mai multe stiluri, cu suprafete si culori cat mai diverse. Zona de mansarda a fost gandita ca un spatiu deschis, care sa fie comun pentru Florentina si Delia, unde mama sa poata citi sau sa se relaxeze, iar fata sa poata invata.

Membrii echipei Visuri la cheie au fost impresionati de hotararea cu care Delia le-a spus ca isi doreste sa devina actrita, iar acest lucru i-a inspirit sa-i creeze o camera cu tematica. Au ales o interpretare boema, specifica unei cabine de actor, cu masuta de machiaj, cu patul pus pe jos, un stander cu haine la vedere si, in primul rand, cu o fereastra atent gandita, care se deschide ca o scena catre padure. 

Florentina are in permanenta grija de Darius, asa ca pentru cei doi a fost gandit un dormitor lung si ingust, impartit pe latime de o grinda, in functie de care s-a realizat compartimentarea. in cea mai ferita zona, fara usi de acces, a fost amplasat patul, iar in partea cu usile au fost pozitionate dulapurile pentru depozitare. Totodata, echipa Visuri la cheie a realizat in camera si un loc de toaleta si gimnastica si a decorat intreg spatiul cu farfurii decorate cu diverse stickere, perne colorate si casete din rafturi pe perete.

Curtea a reprezentat o adevarata provocare pentru Dragos Isacescu, deoarece casa este pozitionata in camp. Arhitectul a realizat un mic pavilion in partea din spate, in jurul caruia a adus culoare cu ajutorul florilor. A plantat copaci, care in anii urmatori vor oferi umbra necesara, iar in lateral a facut o mica livada cu 18 pomi fructiferi. Pentru partea din fata casei, Dragos a ales un pavaj geometric care sa contrasteze cu liniile ferme ale fatadei si a plantat un mesteacan pentru a completa totul cu un element vertical. De asemenea, din curte nu lipsesc un hamac, un clopot de vant si nenumarate decoratiuni.

Intreaga casa a fost complet schimbata, de la intrare pana la cele mai mici detalii din interior. Locuinta a fost compartimentata diferit si a fost vizibil marita, existand spatii generoase pentru toti membrii familiei.

Dupa doua saptamani departe de Gruiu, Florentina, Delia si Darius au revenit acasa, o casa superba, in care cei trei vor incepe de acum o viata noua. Nu si-au putut stapani emotiile si au fost incantati de schimbarea radicala a locuintei lor si de toate lucrurile pe care le-au gasit atat in interior, cat si in exterior. 

Saptamana viitoare, miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Bobocu, din judetul Buzau, pentru a cunoaste o familie greu incercata de viata si a-i indeplini cea mai mare dorinta.

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni