Echipa Visuri la cheie a realizat o locuinta de poveste pentru Adina si Ana

Echipa Visuri la cheie a realizat o locuinta de poveste pentru Adina si Ana

Visuri la cheie a prezentat aseara povestea trista a unei mame care a luptat in permanenta si a renuntat la o cariera stralucita in handbal doar pentru fiica ei. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil au reusit in numai sapte zile sa transforme complet un apartament de doua camere si sa aduca fericire in casa si in sufletele celor doua.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:34, la nivel national, 1.3 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit in cea de-a sasea editie Visuri la cheie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Visuri la cheie a fost lider de audienta, obtinand 9.1 puncte de rating si 21.8% share.

Adina si Ana, fiica ei de 10 ani, duc o viata plina de neajunsuri si tristete. Fetita s-a nascut cu probleme cardiace, care s-au agravat in timp, si, cu toate ca a fost operata si a urmat nenumarate tratamente, boala nu a fost vindecata. In acelasi an in care cea mica a fost operata, tatal ei a cerut divortul, iar Adina a fost lasata sa se descurce singura cu toate greutatile. Dupa ani de mariaj, el a devenit un om violent cu mama si fetita. A fost o perioada care a marcat-o pe copila si a fost trimisa la consiliere psiholgica pentru a putea depasi traumele. In ciuda tuturor problemelor, Ana este un copil model, participa la toate concursurile scolare si are rezultate excelente, obtinand de fiecare data premii si medalii. Isi petrece timpul liber citind, iubeste cartile si se regaseste in romanele cu Harry Potter. 

Cea mai mare dorinta a Adinei si Anei este aceea de a avea o locuinta luminoasa, in care sa-si poata forma amintiri noi, frumoase si sa traiasca fericite impreuna. 

Momentul in care echipa Visuri la cheie a sunat la usa lor a fost unul extrem de emotionant, dar si amuzant pe alocuri. La inceput au crezut ca totul e o gluma, insa cand au aflat ca Dragos, Alina, Adela si Andrei au ajuns la ele pentru a le oferi o sansa la o viata mai buna, ele au izbucnit in lacrimi si s-au imbratisat.

Renovarea apartamentului a fost o adevarata provocare pentru echipa de arhitecti, deoarece este vorba de locuinta mica, in care ei si-au dorit sa redea cat mai bine pasiunile celor doua, dar si sa stearga toate amintirile neplacute.

Timp de sapte zile, Adina si Ana au mers intr-o vacanta la munte, au fost la cursuri de echitatie, iar Dragos Bucur le-a facut o surpriza de proportii si a organizat o lansare de carte pentru cea mica. Au mers impreuna la o librarie si, uitandu-se printre carti, au remarcat cartea scrisa chiar de Ana. Momentul a fost unul plin de emotie si bucurie, iar colegii fetei au fost alaturi de ea, au aplaudat-o si au felicitat-o.

In timp ce Adina si Ana erau in vacanta, zeci de voluntari si constructori si-au facut loc in micutul apartament de doua camere si au muncit impreuna cu echipa Visuri la cheie pentru a implini un vis in timp record. Alina, Adela si Andrei au facut tot posibilul sa realizeze un spatiu perfect pentru cele doua, plin de culoare, de viata si lumina. Andrei a fost copil pana la capat si s-a lasat vrajit de povestea preferata a Anei, pe care a transpus-o in camera acesteia. Pentru ca micuta e fan Harry Potter, arhitectul i-a realizat o oglinda magica in care toti cei care se uita nu-si vad chipul, ci isi pot vedea cele mai puternice si ascunse dorinte. Totul cu o inscriptie speciala, care se citeste invers. Pe langa acest lucru, fetita are in camera ei si o matura zburatoare care se transforma in leagan. Mobila si decoratiunile au fost alese in acelasi stil, pentru a o ajuta pe Ana sa-si continue povestea zi de zi. Si restul casei arata acum spectaculos: living-ul este viu, cu elemente din natura, multe flori, fluturi, culori contrastante, tablouri care sa le aminteasca celor doua de vacanta, de momentele frumoase petrecute impreuna si de mare. 

Dupa cele sapte zile, Ana si Adina au revenit acasa unde au gasit un loc exact asa cum si-l doreau, casa pe care au visat-o intotdeauna. Dupa atatia ani de suferinta, mama si fiica au in sfarsit un loc al lor, in care vor trai fericite de acum inainte.

Pana acum, aceasta locuinta era doar o dorinta pentru ele, dar aseara aceasta a devenit realitate cu ajutorul oamenilor, care au muncit incontinuu timp de sapte zile, pentru a le ajuta pe cele doua sa aiba o viata mai frumoasa.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie aduce o noua poveste incredibila si o renovare in timp record, care va schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni