Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun

28 Septembrie 2017, 13:15

	Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun

Visul familiei Gheorghe a devenit ieri realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! Irinel si cei patru baieti ai sai vor incepe de acum o viata noua, intr-o locuinta superba, complet mobilata si utilata, plina de bucurie, culoare si lumina, care reflecta perfect dorintele si pasiunile lor.

A treia editie a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.5 puncte de rating si 34% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 15.3% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.4 milioane de romani.  

O locuinta superba si un destin schimbat

Familia Gheorghe din localitatea Peris, judetul Ilfov, a primit miercuri vizita echipei Visuri la cheie. Cu lacrimi in ochi si plini de emotie, Irinel, cei patru baieti si bunica lor i-au intampinat pe Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi si le-au povestit despre viata plina de greutati pe care o au, dar si despre idealurile si pasiunile lor. Spre surprinderea echipei, in momentul in care membrii familiei au fost intrebati ce ar vrea sa pastreze din vechea casa, acestia au raspuns ca vor sa arunce totul, sa lase amintirile urate in trecut si sa inceapa o viata noua, de la zero.Timp de doua saptamani, cat au durat renovarea si construirea locuintei, Irinel si copiii sai au plecat intr-o vacanta de neuitat la mare si au avut parte de surprize care i-au lasat fara cuvinte. Baietii l-au cunoscut aseara pe artistul lor preferat, Smiley, au mers impreuna la HaHaHa Production, unde s-au intalnit cu alti canatreti din echipa antrenorului de la Vocea Romaniei, si au organizat rapid o competitie de kendama. 

Baietii si-au demonstrat indemanarea, iar concursul a fost castigat de ei, fiind aplaudati de artistii HaHaHa.

Dupa tot acest timp, familia Gheorghe s-a intors la Peris si a descoperit o casa de vis, cu spatii generoase foarte bine organizate, cu multa lumina si plina de energia data de plantele care se regasesc in intreaga locuinta. Toate incaperile sunt aerisite si reflecta dorintele lui Irinel si ale baietilor, dar si bucuria de a incepe o viata noua. Adela, Alina si Omid au realizat atat arhitectura casei, cat si interiorul in stil scandinav, cu accente de culoare si decoratiuni realizate de ei, care completeaza perfect intreaga idee a locuintei.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va indeplini un nou vis, cel al familiei Costache din Bucuresti, si va realiza o transformare spectaculoasa a caminului acesteia.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

FULLSCREEN
Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unui tata de a le oferi copiilor sai un viitor mai bun
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Ioana (2017-10-04 22:07:30)
Da bbuna intrebare..!! Este adevarata emisiunea Da sau Nu..nu raspunde nimeni la aceasta intrebare..???...
Tatiana (2017-10-02 15:02:04)
Pe internet circula un articol care denigrează emisiunea. O femeie din Slatina susține că i-a fost dărâmată casa de echipa emisiunii, dar casa nouă în care s-a filmat finalul nu i-a aparținut niciodată și a fost plătită de realizatorigoare să își țină gura. Ar fi păcat să fie adevărat, vă rog să dezmintiti acest zvon....
Alina (2017-10-01 20:43:20)
Este adevarat. Sunt oameni minunati. Mi ar plăcea sa fac parte din echipa lor! E visul meu sa ajut oameni, iar ce fac ei este un lucru binecuvântat. Măicuța Domnului sa le dea putere si sa ii ocrotească!...
Alina (2017-10-01 17:35:41)
Este adevarat. Sunt oameni minunati. Mi ar plăcea sa fac parte din echipa lor! E visul meu sa ajut oameni, iar ce fac ei este un lucru binecuvântat. Măicuța Domnului sa le dea putere si sa ii ocrotească!...
Elena (2017-09-30 16:16:25)
Este sau nu adevarata emisiunea?.de ce nu raspundeti la atatia oameni..sau cel putin sa raspunda cineva la care iau facut casa...daca au facut-o.....