• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unei mame de a avea o locuinta noua pentru familia ei

Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unei mame de a avea o locuinta noua pentru familia ei

Echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unei mame de a avea o locuinta noua pentru familia ei

Se spune ca omul sfinteste locul, dar pentru foarte multi, a construi o casa inseamna o viata de munca si un tel aproape imposibil de realizat. Acolo unde exista speranta, dorintele pot deveni realitate. Miercuri, echipa Visuri la cheie nu a recladit doar o casa, a recladit un vis, cel al familiei Papuc, din localitatea Boboc, judetul Buzau.

Cea de-a patra editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.4 puncte de rating si 28.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 8.5 puncte de rating si 19.9% share.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:31, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:06, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani.  

Surprize, lacrimi de fericire si o locuinta de vis pentru familia Papuc

Totul a fost bine pentru familia Papuc pana in 2015. La cateva luni dupa ce fiul cel mic, Luca, s-a nascut, Gabriela s-a imbolnavit si, in urma investigatiilor, medicii au descoperit ca avea leucemie. Cu toate ca a luptat din rasputeri pentru viata, boala s-a agravat, iar mama s-a stins dupa cateva luni de suferinta. Cel mai mare vis al femeii era acela de a trai alaturi de familia ei si a construi o casa frumoasa. Acum, Gheorghe traieste impreuna cu cei doi copii, Andreea si Luca, si face tot posibilul sa duca mai departe dorinta sotiei sale si sa le ofere celor mici un viitor fara griji si o locuinta cu tot ceea ce au nevoie. Din pacate, veniturile familiei sunt extrem de mici, iar visul acesta parea imposibil de realizat.

Echipa Visuri la cheie a aflat povestea familiei Papuc si a mers in localitatea Boboc pentru a-i cunoaste pe Gheorghe, Andreea si Luca si a le oferi o renovare spectaculoasa, si, mai ales, un inceput pentru un trai mai bun. Impreuna au facut inspectia casei, iar Adela, Omid si Dragos au aflat cum si-ar dori cei trei sa arate noua casa, ce nevoi au, dar si ce ar vrea sa pastreze. Ei au ales pozele, icoanele si jucariile lui Luca si au avut la dispozitie 15 minute pentru a se pregati de vacanta. Au plecat la mare, unde s-au distrat, s-au bucurat de soare si plaja, si au fost, pentru prima data, la circ. Andreea viseaza sa devina gimnasta, dar, din pacate, nu a ajuns niciodata intr-o sala de sport, asa ca Dragos Bucur s-a gandit sa-i faca o surpriza, a mers cu ea la o sala de sport pentru a vedea locul in care se antreneaza marile gimnaste, i-a facut cunostinta cu doi antrenori si impreuna au exersat cateva tehnici. Cat timp Andreea a stat in sala de gimnastica, Gheorghe si Luca au intalnit un artist plastic, care le-a daruit un tablou special cu chipul Gabrielei. Pentru a-i indeplini visul Andreei, Adela si Alina au inscris-o la Clubul sportiv din Buzau, unde va incepe antrenamentele de gimnastica, pentru a deveni un mare sportiv.

Intre timp, zeci de voluntari si constructori au inceput treaba la Boboc. Au daramat peretii, soba, au aruncat lucrurile vechi, iar arhitectii au facut proiectul pentru noua casa. Alina, Adela, Omid, Dragos Bucur si Dragos Isacescu au discutat, s-au consultat, iar la final au realizat o compartimentare generoasa pentru trei dormitoare, baie, living si bucatarie, gandind o abordare a casei atat pe exterior, cat si pe interior, cat se poate de moderna, deoarece si-au imaginat in permanenta ca acest spatiu va fi ca o fereastra catre viitor pentru familia Papuc.



Pentru camera tatalui, Alina a mers catre definirea unui spatiu masculin cu accente calde, pentru ca acesta este un dormitor de barbat, dar si un spatiu in care se reuneste familia. Alina a folosit elemente, culori si tratari sobre, elegante si calde in acelasi timp: un panotaj textil pe tot peretele, culori de pamant, mult lemn si lumina atent directionata. Pentru zona de zi a casei, Omid si-a dorit sa creeze un spatiu care sa aminteasca de Gabriela, asa ca a folosit materiale care traiesc, dar care se schimba odata cu trecerea timpului. Arhitectul a folosit lemn, plante vii si cupru, iar pe un perete de caramida alba a redat o umbra fada de pasare, care zboara spre cer. Dragos Isacescu a facut, in premiera la Visuri la cheie, o piscina pentru Gheorghe, Andreea si Luca si a amenajat spatiul verde, a plantat pin si molid, iar pentru culoare a ales berberis si prunus, pentru a concura cu trandafirii deja existenti.


Familia Papuc a revenit la Boboc dupa doua saptamani in care tatal si cei doi copii au avut parte de o vacanta extraordinara. Momentul in care Gheorghe, Andreea si Luca au vazut locuinta in care vor trai de acum inainte a fost unul extrem de emotionant. Cei trei au verificat fiecare camera, au analizat toate obiectele si spatiile noi aparute si s-au bucurat nespus ca visul Gabrielei a devenit realitate.


Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Marcus, din judetul Covasna, la prima casa familiala din Romania, inaltata langa o manastire de maici ortodoxe, unde o vor cunoaste pe Maica Stareta Serafima, o persoana de o bunatate incredibila, care, de 13 ani, are grija de fetite orfane sau abandonate la nastere. Dragos Bucur, Alina, Adela, Omid si Dragos Isacescu le vor oferi o locuinta superba si le vor ajuta sa aiba o viata mai buna.

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni