• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a dus mai departe visul lui Costi de a oferi familiei o locuinta perfecta

Echipa Visuri la cheie a dus mai departe visul lui Costi de a oferi familiei o locuinta perfecta

Echipa Visuri la cheie a dus mai departe visul lui Costi de a oferi familiei o locuinta perfecta

Niciodata nu este prea tarziu pentru a indeplini visul cuiva, nici macar atunci cand pare prea tarziu. Cand cea mai mare dorinta este despre casa si familie, atunci intervine echipa Visuri la cheie. 

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au mers in localitatea Albesti Paleologu pentru a schimba destinul unor oameni greu incercati de viata si a le oferi o locuinta complet mobilata si utilata.

Cea de-a doua editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.4 puncte de rating si 28.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.7 puncte de rating si 14.3% share.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:31 - 22:33, la nivel national, aproape 1.9 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:54, emisiunea Visuri la cheie a adus in faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de romani.  

O casa de vis si un viitor mai frumos pentru familia Stanciu

Daniela si Costi, impreuna cu cei doi copii ai lor, Sebi si Ioana, aveau o viata fericita si dorinta lor era sa aiba o casa frumoasa, luminoasa. Din pacate, visul lor s-a oprit in momentul in care Costi s-a imbolnavit si nu a mai putut sa continue constructia locuintei. Acesta a cerut ajutorul echipei Visuri la cheie si a trimis povestea familiei lui, insa, din pacate, s-a stins dupa trei infarcturi. Daniela si cei mici au ramas singuri si se descurca extrem de greu, dintr-un singur salariu, abia isi permit sa plateasca datoriile lunare.

Echipa Visuri la cheie a ajuns la ei, iar Danielei nu i-a venit sa creada ca visul sotului ei va deveni, in sfarsit, realitate. impreuna au facut inspectia casei, cei trei si-au exprimat dorintele si cum ar vrea sa le fie amenajata locuinta, iar la final au avut la dispozitie 15 minute sa se pregateasca de vacanta. Au plecat la mare, au mers intr-un parc de distractii impreuna cu Dragos Bucur si au avut parte de momente frumoase, pe care nu le vor uita. in timp ce erau in vacanta, echipa Visuri la cheie, zeci de voluntari si constructori s-au apucat de treaba si au facut tot posibilul sa construiasca un loc perfect pentru cei trei. Camera Danielei a fost gandita ca o incapere aerisita, dar in acelasi timp feminina si eleganta.



S-au folosit culori deschise si oglinzi pentru a fi creata senzatia de marire a spatiului. Ioana a marturisit ca ii plac foarte mult fluturii, asa ca Adela Parvu a folosit foarte multi in decorarea camerei micutei.  in ceea ce priveste culorile, s-au folosit tonuri de lemn si alb pentru mobila si verde turcoaz pentru pereti. De asemenea, au fost alese si foarte multe perne decorative colorate, dar si un baldachin. Camera lui Sebi l-a facut pe Omid sa se gandeasca la joaca. Arhitectul a proiectat un pat in forma de casa, cu un cadru cu lumini, a folosit covorase in forma de minge de fotbal, un hamac si multe alte lucruri atractive pentru un copil de varsta lui.

Pentru spatiul de zi, Alina Vilcu a ales sa proiecteze un spatiu plin de lumina, cu accente florale, plin de caldura, in care a folosit si obiecte dragi Danielei si lui Costi. Dragos Isacescu s-a ocupat de amenajarea curtii, in care a asezat un pavilion in lateral pentru ca familia sa poata sta afara impreuna. Amenajarea intrarii a inclus si amplasarea unui leagan pentru cei mici.

Momentul in care Daniela, Ioana si Sebi s-au intors din vacanta a fost unul extrem de emotionant. Fericirea celor trei a fost nemarginita si nu si-au putut stapani lacrimile atunci cand au intrat in curte. Cei mici au mers imediat in camerele lor si au testat toate locurile, iar mama s-a bucurat sa vada ca obiectele facute de Costi au ramas in casa si completeaza perfect spatiul.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom cunoaste o noua familie deosebita, cu o poveste cutremuratoare de viata si vom vedea cum cel mai mare vis prinde contur si devine realitate, in timp record, cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni