Echipa Visuri la cheie a construit de la zero o casa superba pentru familia Marinoiu

Echipa Visuri la cheie a construit de la zero o casa superba pentru familia Marinoiu

Echipa Visuri la cheie a ajuns miercurea aceasta in localitatea Ocnele Mari din judetul Valcea si i-a oferit familiei Marinoiu o locuinta noua, superba, cu toate utilitatile necesare pentru o viata mai usoara.

In numai trei saptamani, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, impreuna cu zeci de constructori si voluntari, au reusit sa construiasca de la zero o casa perfecta pentru Corina, Ionel si cei doi copii ai lor, Larisa si Flavius.

A sasea editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.9 puncte de rating si 31.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproximativ doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 7.3 puncte de rating si 19.3% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:16, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.4 milioane de romani.  

Un vis implinit si sansa la un trai mai bun

Exista oameni care lupta pentru supravietuire, dar care se bucura de fiecare secunda de viata. Acestia sunt membrii familiei Marinoiu, Corina, Ionel, Larisa si Flavius, care merita sa le fie implinite visurile la cheie. 

Aseara, echipa Visuri la cheie a ajuns la Ocnele Mari si a cunoscut patru oameni minunati, extrem de pozitivi, dintre care doi parinti gata sa faca orice sacrificiu pentru copiii lor, pentru ca acestora sa le fie bine si sa nu le lipseasca nimic.

Chiar daca familia locuia intr-o casa veche, in doua camere prin care batea vantul, cu toaleta si bucataria afara, ei au prezentat-o cu sufletul, acela fiind locul in care au fost impreuna la bine si la greu, unde au avut parte de momente frumoase, dar si de necazuri. Casa familiei avea probleme extrem de grave, fiind imposibil de renovat, asa ca echipa Visuri la cheie a luat decizia sa o demoleze si sa construiasca o locuinta de la zero in numai trei saptamani. In tot acest timp, Flavius, mama si sora lui au mers la mare, s-au plimbat cu vaporul si s-au distrat impreuna. Dupa experienta minunata de la malul Marii Negre, cei trei au mers la un parc de aventuri, unde baiatul nu a ratat nicio ocazie sa-si depaseasca limitele. 

Intreaga echipa Visuri la cheie a realizat in cele trei saptamani cat a durat vacanta o casa compacta, formata din parter si etaj, raportandu-se numai la membrii familiei Marinoiu si la dorintele acestora. Dupa toata aceasta perioada, mama si copiii au revenit la Ocnele Mari, unde au regasit o locuinta noua, trainica, frumoasa si plina de lumina. Pe langa aceasta surpriza uriasa, Dragos Bucur a avut grija ca si tatal, Ionel, care lucreaza in Germania pentru a-si putea sustine financiar familia, sa fie alaturi de ei in acest moment important al vietii lor.

Corina, Ionel si cei doi copii au acum o casa moderna, decorata in stil traditional romanesc, cu spatii generoase, ferestre mari si multa vegetatie. In toata locuinta exista locuri special amenajate pentru Flavius, suficiente locuri de depozitare, camere aerisite, cu accente de culoare si elemente decorative perfect integrate. Sufrageria este un spatiu impartit in doua, astfel incat sa para mai mare, cu o biblioteca generoasa, o zona de citit, o jardiniera care se incadreaza intre doi stalpi si o zona de living.


 




Echipa emisiunii a tinut in permanenta cont de nevoile baiatului, asa ca au montat gresie antiderapanta in baie, scarile din interiorul locuintei sunt largi si antiderapante si ele, iar motivul dormitorului sau este rombul, forma care semnifica intelepciunea, lucru de care a dat in permanenta dovada Flavius, trecand de fiecare data cu optimism peste toate problemele. 

Echipa Visuri la cheie a reusit sa mai implineasca un vis in timp record, iar miercurea viitoare, de la 20:30, va ajunge in localitatea Campina pentru a ajuta o familie extraordinara, cu o pofta de viata nemaiintalnita, sa aiba o locuinta pe masura, complet renovata si utilata in care sa inceapa un nou trai.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni