• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa "Visuri la cheie" a adus bucurie și speranță în sufletele unor copilași care și-au pierdut mama

Echipa "Visuri la cheie" a adus bucurie și speranță în sufletele unor copilași care și-au pierdut mama

Echipa "Visuri la cheie" a adus bucurie și speranță în sufletele unor copilași care și-au pierdut mama

Peste 1.7 milioane de oameni au fost cuprinși de emoția și bucuria unei familii îndurerate care a avut parte de Visuri la cheie. Emisiunea a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au pășit în casa familei Vâlciu, o casă unde tristețea era prezentă în fiecare colțișor și au adus bucurie și speranță în sufletele unor copilași care și-au pierdut mama.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 28.8% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 4.9 puncte de rating și 13.9% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.  

Vezi imagini cu casa înainte și după renovare în galeria foto 

Arhitecții au avut mult de muncă în casa familei Vâlciu. Pe lângă renovarea complexă și regândirea locuinței, Cristina, Omid și Laura au avut o misiune grea: să păstreze vie amintirea mamei care s-a stins. Cel mai important pentru ei a fost ca familia să nu simtă că după renovare  a pierdut legătura cu Violeta.

Pentru a-i reda bucuria fetei, Laura a folosit în camera acesteia culori vii și puternice, cu texturi jucăușe. Omid a respectat dorințele lui Gabriel și i-a făcut un cap parametric cu logo-ul echipei sale preferate de fotbal. A îmbinat în camera băiatului lucruri utile, dar și accente care să-i reamintească bucuria vârstei lui.

Când deschidem ușa și trecem pragul în dormitorul tatălui ește ca și când am păși în natură. Găsim un tapet tropical și accente de culoare care reprezintă viața. In baie, Omid, a creat o adevărată artă, ruptă parcă din casele Marocului.

Cristina a facut din spațiul comun al casei o zonă contemporană, cu ferestre uriașe, ca din povești, iar obiectele recondiționate au fost păstrate peste tot, astfel încât familia să simtă prezența mamei. Casa a devenit o locuință veselă, primitoare și plină de viața care reflectă personalitatea unor copii.

Echipa Visuri la cheie ajunge miercurea viitoare, de la 20:30 în casa familiei Gorodetzchi, din Brănești și o vor cunoaște pe Isabela, fetița care este crescută de bunicul său.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni