• PRO TV
  • "E un gunoi!" Atac dur primit de Donald Trump din partea unui star de la Hollywood

"E un gunoi!" Atac dur primit de Donald Trump din partea unui star de la Hollywood

"E un gunoi!" Atac dur primit de Donald Trump din partea unui star de la Hollywood

În ultima perioadă, Donald Trump a primit o serie de critici din partea mai multor vedete în legătură cu noul imn din Liga Națională a fotbalului american.

Ultima critică împotriva lui Trump a venit din partea actorului Mickey Rourke. Potrivit TMZ, acesta a declarat: "Donald Trump este un președinte al gunoiului!".

Actorul american în vârstă de 65 de ani a mai spus că a protestat cu bucurie împotriva rasismului în ceea ce privește imnul fotbalului american.

 

I thank God and all the Saints and Angels in Heaven that each day Ruby is getting stronger and we get to share another day together.Amen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @calanimalrehab @malibuvet

A post shared by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) on

Mickey Rourke a mai declarat ca este supărat și de modul în care Trump a tratat vedetele din NFL. Un exemplu este jucătorul Colin Kaepernick care a luat un genunchi în timpul imnului național.

"Totul este o prostie, nu poți avea încredere în nimic. Trump este un președinte al țării, iar țara va trebui să-l aștepte!" , a spus Mickey Rourke pentru TMZ.



Sursa video TMZ

Săptămâna trecută, Donald Trump a primit critici și din partea starului din NBA, LeBron James. Baschetbalistul american este cunoscut pentru atacurile sale dure asupra președintelui american, Donald Trump.



În trecut acesta era numit clovn de către baschetbalist.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni