• PRO TV
  • E combinatia perfecta dintre Johnny Depp si Vanessa Paradis. Cat de frumoasa e fiica lor de 17 ani

E combinatia perfecta dintre Johnny Depp si Vanessa Paradis. Cat de frumoasa e fiica lor de 17 ani

E combinatia perfecta dintre Johnny Depp si Vanessa Paradis. Cat de frumoasa e fiica lor de 17 ani

Tanara in varsta de 17 ani este deja unul dintre cele mai apreciate modele. Mai mult decat atat, a inceput sa joace in filme si sa-i calce pe urme tatalui ei celebru.

Daca se mai indoia cineva ca prima fiica a lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis se transforma intr-o superba domnisoara care le atrage atentia jurnalistilor, acum nu mai exista niciun tip de indoiala. Inalta, blonda si nonconformista, adolescenta de 17 ani a inceput sa fie surprinsa din ce in ce mai des de "ochiul" vigilent al paparazzilor, care ii urmaresc evolutia si analizeaza cu cine seamana mai mult.

O copie aproape fidela a mamei ei, adolescenta face declaratii controversate, uimindu-l pana si pe Johnny. Ea a zis ca are o sexualitate fluida si a realizat un pictorial interesant pentru "Self Evident Project", o comunitate in care oamenii nu se identifica drept heterosexuali, ci accepta orice preferinta intima a membrilor.



Pentru multi tineri, Lily-Rose Depp reprezinta un model deoarece si-a asumat sexualitatea si nu a ascuns-o sau a negat-o. Insusi Johnny e mandru de modul de a gandi al fiicei lui si o sprijina pe aceasta in demersurile profesionale pe care le face.

Activa in lumea modei si a filmului deopotriva, Lily Rose a participat sii la MET Gala, cel mai pretentios eveniment de moda din SUA si a impresionat cu frumusetea ei. De altfel, toate pozele recente cu adolescenta demonstreaza ca a luat ce-i mai bun de la Johnny si Vanessa:



Vanessa Paradis - Sursa FOTO: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni