• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dumitru Voicilaș, o poveste despre forță și credință nestrămutate. Câți români au urmărit emisiunea

Dumitru Voicilaș, o poveste despre forță și credință nestrămutate. Câți români au urmărit emisiunea

Dumitru Voicilaș, o poveste despre forță și credință nestrămutate. Câți români au urmărit emisiunea

Aseară, la Visuri la cheie, am văzut cum echipa a reușit să facă o renovare care i-a oferit ambiție unui bărbat, blocat în scaunul cu rotile, să își adune toate forțele și să facă primii pași. După ani de zile, Mitică a reușit, ajutat, să urce treptele casei, condus de puterea pe care și-a găsit-o în interior.

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:28 – 23:27, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.3 puncte de rating și 28.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 19.0% share. La nivel național, peste 1,2 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie.

Când am văzut casa, nu-mi venea să cred, este un colț de rai. Ceea ce am acum este o ușurare, pot să mă duc unde vreau eu.. Este un spațiu util pentru mine. După 8 ani de zile am ajuns și la etaj...”, a spus Dumitru Voicilaș, care a reușit să-și găsească puterea să se ridice din scaunul cu rotile și să urce, ajutat, la etaj, pentru a vedea ce transformări a făcut echipa Visuri la cheie pentru fetele sale.

De fiecare dată când o să am un moment greu în viață o să mă gândesc la cum a urcat omul ăsta scările. Îți trebuie foarte multă forță și credință în tine să sfidezi ceea ce toți din jurul tău spun că nu se poate. Și asta este dovada că o să reușească să se recupereze”, a spus Alex Gavrilescu.

Săptămâna viitoare, Dragoș și arhitecții vor ajunge în Câmpulung Moldovenesc, acolo unde vor cunoaște povestea tragică a unui adolescent greu încercat de viață. Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni