• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, încurajări pentru Daria Hrista la Visuri la cheie: „Eu cred că ai putea să faci actorie”

Dragoș Bucur, încurajări pentru Daria Hrista la Visuri la cheie: „Eu cred că ai putea să faci actorie”

Dragoș Bucur, încurajări pentru Daria Hrista la Visuri la cheie: „Eu cred că ai putea să faci actorie”

Emisiunea „Visuri la cheie” a schimbat decorul poveștii în care Daria Hrista și Onița Vlad sunt eroine. Dar, se prea poate ca Dragoș Bucur să-i fi schimbat adolescentei din Slobozia și traseul pe care-l urma în viață.

Fără visuri nu am fi nimic, nu am reuși să evoluăm, nu am ști ce drum să urmăm și nu am avea pentru ce să luptăm. Daria Hrista, adolescenta cu o serie de malformații congenitale despre care i-a fost mereu greu să vorbească, nu a încetat să spere într-o viață mai bună. Credința într-un viitor luminos i-a scos în cale echipa Visuri la cheie, care a transformat „cariera de piatră” în care locuia cu mama ei într-un cămin primitor.

Acum, o altă minune e pe cale să se întâmple. Dragoș Bucur a aflat de pasiunea ei pentru scris și ideea de a începe o carieră în actorie și i-a oferit o scenă pe care să evolueze. Prima din viața ei.

De fapt, o cabină de lift, pe care Daria a folosit-o ca décor pentru primul ei scurtmetraj, turnat în 2DB STUDIO FILMS, studioul lui Dragoș Bucur.

Sunt convins că ceea ce a scris ea acolo, în poveștile ei, sunt niște lucruri inspirate din viața reală. Mai cred că Daria are talent și că, împreună cu partenerul ei, Luca, și cu regizorul Dan Petcan, vor face unul dinte cele mai emoționante scurtmetraje pe care le-ați văzut vreodată”, a spus Dragoș.

Vezi mai jos cum s-a descurcat Daria Hrista!

Prima ei prestație a emoționat-o pe mama Onița până la lacrimi, iar pe colegii din producție i-a făcut să aplaude. „Eu cred că ai putea să faci actorie. Ai avut umor, ceea ce este foarte important pentru un actor, ai avut emoție și ați avut relație unul cu celălalt, ceea ce este foarte greu de atins, chiar și printre actorii profesioniști”, a fost reacția lui Dragoș, după ce a văzut imaginile.

Credeți în visurile voastre și faceți tot ce puteți ca să devină realitate! S-ar putea să primiți o mână de ajutor pe drum.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni