• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragos Bucur continua sa schimbe destine. Solidaritatea umana, cuvantul de ordine al celei mai emotionante emisiuni a toamnei

Dragos Bucur continua sa schimbe destine. Solidaritatea umana, cuvantul de ordine al celei mai emotionante emisiuni a toamnei

Dragos Bucur continua sa schimbe destine. Solidaritatea umana, cuvantul de ordine al celei mai emotionante emisiuni a toamnei

Cea de-a treia editie a celui mai urmarit reality show al toamnei a stabilit din nou cifre impresionante de audienta, fiind urmarit in intreg intervalul de difuzare de peste 1.400.000 de telespectatori. In minutul de aur inregistrat la 20:51, peste 1.900.000 de oameni urmareau implinirea unui vis.

Visuri la Cheie a readus in aceasta saptamana speranta in viata lui Cristi Gaspar, un artist aflat in suferinta, care s-a nascut fara un rinichi. Casa subrezita si problemele de sanatate erau bariere de netrecut pentru Cristi, acesta oprindu-se din pictat, singurul sau refugiu de liniste.

Dar speranta a aparut, razele de soare rasarind pe strada linistita din Contesti, in dreptul casei familiei Gaspar. Odata coborati din autocarul visurilor, Dragos si ajutoarele sale de nadejde au inceput sa scrie un nou capitol din viata artistului, pagini vesele, pline de culoare si optimism. Coplesiti de emotie, Cristi si sotia sa au ramas fara cuvinte in momentul in care au aflat ca viata li se va schimba. 

Lipsa unui coltisor inspirational, unde Cristi sa poata sta relaxat si sa creeze lucrari uimitoare i-a surprins pe Dragos, Alina, Andrei si Adela. Podul era refugiul in care Cristi a pictat pana acum cateva luni, in momentul in care organismul a respins rinichiul care ii fusese transplantat in tinerete. Durerile erau groaznice, de multe ori fiind cuprins de lacrimi, fiind epuizat. Dar a continuat sa lupte pentru ingerasul lui, fiica sa Ania. Dializa este un proces anevoios, Cristi fiind nevoit sa faca naveta saptamanal pana la Targoviste, fiind condamnat sa faca acest lucru pana la finalul zilelor. 

„Cristi este un luptator, viata doborandu-l de nenumarate ori... de fiecare data ridicandu-se si pornind la lupta! Nascut cu grave probleme de sanatate, s-a zbatut sa duca o viata normala. Si-a intemeiat o familie, a condus oameni, a pictat lucrari fabuloase. Si chiar daca boala a recidivat acum cateva luni, Cristi a continuat sa incerce sa duca o viata normala. Nu a cerut niciodata ajutorul semenilor, chiar daca era la capatul puterilor. Viata l-a rasplatit acum, odata cu venirea caravanei Visuri la Cheie. Solidaritatea oamenilor din Contesti a fost impresionanta, oamenii fiind extrem de motivati de dorinta de a reda zambetul pe chipul artistului doborat de probleme”, a declarat Dragos Bucur. 

Si daca problemele de sanatate nu erau suficiente, viata l-a mai pus pe Cristi in fata unei incercari. Fost sef de creatie intr-o agentie de publicitate din Bucuresti, acesta a ales sa renunte la viata din orasul agitat pentru a se retrage in mediul rural. Un prieten i-a promis ca il va ajuta cu constructia casei. Prietenul i-a promis, dar nu l-a ajutat. A plecat cu toti banii, lasandu-l intr-o casa nesigura, neincalzita, subreda.

Cristi si familia sa au avut parte de cateva surprize in timpul in care casa era in schimbare. Pe langa vacanta la munte sau vizita orasului Targoviste cu intreaga familie, Cristi si fiul sau Arman au fost la scoala de pilotaj a lui Titi Aur unde s-au intrecut cu Dragos in derapaje controlate si nu numai. Insa cea mai emotionanta parte a fost intalnirea lui Arman cu cei trei jurati MasterChef: Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean. Cel mic a pregatit un preparat ce a impresionat juriul ce l-a rasplatit cu un sort MasterChef personalizat. 

Pe intreaga durata de difuzarea emisiunii, intre 20:29 si 22:34,  PRO TV a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, inregistrand o cota de piata de 18.8% si 8.9 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 12.3% si 5.8 puncte de rating.

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

Visuri la Cheie - Crede in oameni! Miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni