• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragos Bucur, asa cum rar o sa ai ocazia sa-l vezi. Cum s-a lasat filmat pentru noul sezon "Visuri la cheie"

Dragos Bucur, asa cum rar o sa ai ocazia sa-l vezi. Cum s-a lasat filmat pentru noul sezon "Visuri la cheie"

Dragos Bucur, asa cum rar o sa ai ocazia sa-l vezi. Cum s-a lasat filmat pentru noul sezon "Visuri la cheie"

Inainte de inceperea noului sezon, Dragos Bucur a raspuns la cateva intrebari pentru protv.ro:

La ce sa ne asteptam de la sezonul patru Visuri la cheie?

Avem 13 editii, iar sezonul patru se lanseaza pe 13 septembrie. Desi  pentru neavizati asta poate parea de rau augur, eu sunt nascut pe 13 si fiecare 13 mi-a adus noroc in viata :)  Colegii mei s-au depasit pe ei insisi in acest sezon si veti vedea niste transformari spectaculoase la casele familiilor, veti vedea constructii de la zero si veti trai emotii intense. "Visuri la Cheie 4.0"

Povesteste-ne o intamplare amuzanta de la filmari.

O sa ma vedeti dansand hora in costum traditional. Suficient de amuzant? :)) 

Ce ai facut in aceasta vara, ati fost plecati in vacanta?

Cand nu lucram, calatorim. Anul asta am pus autorulota la munca si deja pe kilometraj au aparut 20000 km! In fiecare pauza de filmari am plecat si am reusit sa mergem in Grecia, Cehia, Ungaria, Germania si Danemarca si ne pregatim de o noua vacanta in Grecia. Imi place senzatia de independenta pe care ti-a o ofera vacanta in rulota si incerc sa o traiesc cat mai des.

In afara de implicarea in emisiunea Visuri la cheie, in ce alte proiecte esti implicat?

In noiembrie lansez Hawaii, un film in care joc si pe care l-am si produs (nu, nu l-am si regizat, mai am pana la nivelul Sergiu Nicolaescu). Regia este semnata de Jesus del Cerro, iar distributia este una de top - Cristina Flutur, Andi Vasluianu, Rodica Lazar, Gheorghe Ifrim, Ion Stoica si Contantin Cojocaru.

Este un film care sper sa umple salile de cinema, asemenea comediei 2 Lozuri, lansata anul trecut, pentru ca desi nu este comedie, este un film cu o poveste care include o mostenire de 3000000 de USD, un balon cu aer cald, Hawaii si o dorinta de libertate si dreptate care inca scutura strazile din Romania

Ce iti place cel mai mult sa faci in timpul liber? Ce te relaxeaza?

"Timpul liber" capata cu totul alt sens atunci cand ai copii si sunt convins ca majoritatea parintilor sunt in asentimentul meu. :) Daca te referi la timpul liber de la munca sau alte indatoriri care tin de bussiness, obligatii, intretinere a casei sau a masinii, atunci raspsunsul este simplu - stau cu familia si fac tot felul de lucruri banale - ma plimb cu bicicleta, ne dam cu placa, merg la restaurant, ne uitam la filme sau pur si simplu stam in curte cu prietenii.

Daca "timp liber" inseamna timp fara copii, atunci raspunsul inseamna ca nu prea exista, iar daca totusi exista, se traduce in iesirile la film cu Dana, serile in pat cu cartea in mana si o bere neagra langa mine dupa ce adorm copiii sau, ocazional, o ora - doua de kite.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni