• PRO TV
  • Divorțul anului în România. Alice Peneacă vorbește pentru prima dată despre viața ei fără Bobby Păunescu

Divorțul anului în România. Alice Peneacă vorbește pentru prima dată despre viața ei fără Bobby Păunescu

Divorțul anului în România. Alice Peneacă vorbește pentru prima dată despre viața ei fără Bobby Păunescu

Fotomodel de succes pe mai multe continente, Alice Peneacă (26 de ani) se află în plin proces de divorț cu omul de afaceri Bobby Păunescu (44 de ani). Tânăra a vorbit pentru prima dată despre planurile ei de viitor, care nu-l includ pe miliardar.

S-au căsătorit la câteva luni după ce s-au cunoscut, în 2015. Însă, meseria de model a chemat-o peste Ocean, unde s-a mutat la scurt timp după ce a devenit doamna Păunescu. Relația ei cu omul de afaceri s-a răcit considerabil în ultimul an, Alice confirmând într-un interviu pentru Perfecte.ro că sunt în proces de divorț.

„Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok. Sunt fericită cu mine și cred că încrederea în sine este esențială în viață, atât pe plan professional, cât și personal”, a declarat Alice Peneacă pentru sursa citată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#alwayssmiling ????

A post shared by Alice Peneaca (@alicepeneaca) on


Fotomodelul a precizat că în acest moment se concentrează pe cariera ei și că nu o interesează să-și refacă rapid viața sentimentală. „Prefer să închid o ușă înainte de a o deschide pe următoarea”, a spus Alice, care a dezvăluit că primul mare eșec din viața ei sentimentală a făcut-o să fie mai atentă când ia decizii cu inima.

„Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători? Cine poate ști? Viața este plină de surprise frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”, a spus fotomodelul.
 

Citește și: Alice Peneacă, prima declarație oficială despre divorțul de Bobby Păunescu

FOTO: Cei doi s-au căsătorit în iulie 2015

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni