• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Destinul unei mame si al fiicelor ei se va schimba la Visuri la cheie! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Destinul unei mame si al fiicelor ei se va schimba la Visuri la cheie! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Destinul unei mame si al fiicelor ei se va schimba la Visuri la cheie! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Maine, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu merg in localitatea Dragomiresti pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata. Numai doua saptamani vor avea la dispozitie pentru a implini cel mai mare vis al familiei Dumitrescu, acela de a avea o locuinta complet renovata si utilata.

Dupa o casnicie de 14 ani, Mariana nu a mai suportat agresiunile la care era supusa zilnic de catre sotul sau. In anul 2011 aceasta a decis sa plece de acasa impreuna cu cele trei fiice ale sale, Ana-Maria si gemenele Andrada si Emilia si sa inceapa o noua viata, fara suferinta. Cele patru au locuit timp de doi ani la mama Marianei, dupa care s-au mutat cu chirie pentru inca un an. In 2014, sotul ei a decedat, asa ca ea si fetele s-au reintors acasa. Femeia este extrem de muncitoare si lucreaza chiar mai mult de 12 ore pe zi pentru a le oferi Anei, Andradei si Emiliei tot ce au nevoie. 

Incepand cu varsta de 4 ani, Ana Maria a avut probleme de sanatate – astm bronsic, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa invete si sa intre la un liceu foarte bun. Chiar daca problemele continua, fata studiaza extrem de bine si are rezultate bune la scoala.

Echipa Visuri la cheie le va renova casa in timp record si le va oferi o sansa la un trai normal. Timp de doua saptamani, Mariana si fiicele sale vor merge intr-o vacanta surpriza si vor avea parte de momente de neuitat. 

Maine, de la 20:30, telespectatorii vor cunoaste o familie cu o poveste de viata emotionanta, dar care, in ciuda greutatilor, nu a incetat sa spere, sa lupte si sa traiasca decent. 

 Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni