Destinul familiei Dumitrescu s-a schimbat cu ajutorul echipei "Visuri la cheie"!

Destinul familiei Dumitrescu s-a schimbat cu ajutorul echipei "Visuri la cheie"!

Echipa Visuri la cheie a reusit aseara sa implineasca cel mai mare vis al unei familii greu incercate de viata. In numai doua saptamani, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu au reusit sa renoveze complet o locuinta distrusa si sa schimbe destinul unei mame si al celor trei fiice ale sale.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:34, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit emisiunea, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:51, Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani.  

Cea de-a saptea editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 23.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.6 puncte de rating si 11% share. 

Familia Dumitrescu, formata din Mariana si cele trei fiice ale sale, Ana Maria si gemenele Andrada si Emilia, are o poveste de viata impresionanta. Din cauza agresivitatii sotului sau, Mariana a decis acum patru ani sa plece de acasa impreuna cu cele trei fete. Au trait cum au putut, pe unde au putut, iar in urma cu cateva luni, dupa moartea sotului, s-au intors acasa, in comuna Dragomiresti, judetul Dambovita. In ciuda tuturor lucrurilor negative care li s-au intamplat, ele privesc viata cu optimism si stiu ca tot ce a fost mai rau a trecut, iar de acum urmeaza sa aiba parte doar de lucruri bune. 

Venirea echipei Visuri la cheie a reprezentat o adevarata surpriza pentru familia Dumitrescu, care nu si-a putut stapani emotiile in momentul in care a realizat ca cel mai mare vis va deveni realitate. Din cauza problemelor pe care le-au avut, Mariana si fiicele sale nu au mers niciodata intr-o vacanta si nu au avut nici macar sansa sa se gandeasca la asa ceva. Timp de doua saptamani, cat a durat renovarea, ele au mers la munte, pe Valea Siriului, la Vulcanii noroiosi si impreuna cu Dragos Bucur au luat pranzul pe un vas cu care au plecat pe Marea Neagra din portul Limanu.

Cat timp familia a fost plecata in vacanta, zeci de voluntari, constructori si echipa Visuri la cheie au lucrat incontinuu pentru a reusi sa realizeze o locuinta de vis in care Mariana, Ana Maria, Andrada si Emilia sa traiasca linistite.

Alina, Adela, Andrei si Dragos Isacescu au tinut cont in timpul renovarii de toate pasiunile si dorintele celor patru. Deoarece Mariana a facut cursuri de frizerie si este pasionata de lucrul acesta, echipa de arhitecti i-a realizat un mic salon in care sa poata lucra si sa fie, in acelasi timp, aproape de fetele sale. Salonul a reprezentat o adevarata provocare! Desi mic, arhitectii au adus acolo tot ce au gandit ca l-ar pune in valoare si l-ar face mai mult decat un spatiu ergonomic si functional, un spatiu feminin, foarte vesel, in care toate femeile se pot regasi. Au fost folosite culori vii, care sa-i dea viata si sa vibreze si au dat valori estetice extrem de interesante tuturor elementelor folosite in salon. 

Cu toate ca nu au avut decat doua saptamani la dispozitie pentru a schimba complet locuinta, cei patru arhitecti impreuna cu Dragos Bucur au gasit solutii ingenioase, de pus in practica rapid si sigure in timp. Au folosit profile metalice care sa sustina planseul existent si au integrat perfect stalpii de rezistenta si sustinere in amenajarea camerelor. Ferestrele s-au marit, locuinta a fost izolata complet, s-a realizat o noua intrare, iar acoperisul a fost schimbat. Camera fetelor este acum spatioasa si utilata cu toate cele necesare, este un loc in care cele trei isi pot face temele, se pot juca sau lua masa impreuna in liniste in zilele friguroase de iarna. Camera Marianei a fost gandita si mobilata de Adela Parvu, care a folosit foarte multa culoare atat in ceea ce priveste decoratiunile, cat si elementele de mobilier, dar a si reconditionat lucruri vechi carora le-a dat viata. Masina veche de cusut a Marianei a devenit acum o masuta de toaleta extrem de cocheta, insa aceasta are dubla intrebuintare. Pe langa faptul ca acela va fi de acum inainte spatiul de infrumusetare, poate deveni si o masa simpla pe care Mariana isi va folosi noua masina de cusut. 

Si curtea a fost schimbata complet, iar Dragos Isacescu a avut la dispozitie numai trei zile pentru a face minuni. A realizat un foisor, gandit ca o bucatarie de vara, a plantat copaci si gazon, iar toate lucrurile au fost aranjate astfel incat sa fie mult mai mult spatiu de care familia Dumitrescu sa se poata bucura. 

Momentul in care Mariana si cele trei fete au ajuns acasa a fost unul extrem de emotionant. Ele au fost coplesite de emotii si au multumit printre lacrimi echipei, care a reusit sa le readuca speranta si zambetul pe buze, declarand ca este mai mult decat si-au putut imagina vreodata.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie va aduce o noua poveste extraordinara de viata a unei familii care a luptat cu greutatile, dar care a ramas mereu demna si nu a renuntat sa spere ca intr-o zi va fi mult mai bine.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni