• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cu ce obiecte ii compara Smiley pe ceilalti antrenori de la Vocea Romaniei. Raspunsurile date de artist au starnit hohote de ras - VIDEO

Cu ce obiecte ii compara Smiley pe ceilalti antrenori de la Vocea Romaniei. Raspunsurile date de artist au starnit hohote de ras - VIDEO

Cu ce obiecte ii compara Smiley pe ceilalti antrenori de la Vocea Romaniei. Raspunsurile date de artist au starnit hohote de ras - VIDEO

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, vineri la Pro TV, de la 20:30!

Smiley si Aliona Munteanu au fost invitati in studioul ProFM la matinalul prezentat de Gheorghe si Greeg, acolo unde au vorbit despre planurile pe care le au pentru Sarbatori si au interpretat live cateva melodii.

Pregatirile pentru finala Vocea Romaniei sunt in plina desfasurare, Aliona si Smiley punand la punct ultimele detalii pentru show-ul de vineri, ce va incepe la ora 20:30, pe ProTV.  

Emotiile lor sunt si ale tale. Dar tu le dai curajul sa fie invingatori in lupta suprema. TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, vineri, 20:30, NUMAI la Pro TV!

Intrebarile amuzante nu putea sa lipseasca din show-ul matinal de la ProFM. Andrei Gheorghe a fost curios sa afle de la Smiley cu ce obiecte i-ar asemana pe ceilalti antrenori de la Vocea Romaniei, iar raspunsurile artistului s-au dovedit a fi extrem de haioase: Tudor Chirila - barca cu motor, Loredana - brosa, Moga - batul lui Mos Nicolae. La randul sau, Aliona l-a comparat pe Smiley cu un calorifer cald.   

Reprezentatiile aplaudate la scena deschisa. Cele mai tari momente ale celor patru finalisti Vocea Romaniei

Smiley a interpretat LIVE in studioul ProFm si noul sau single "I Wish", avandu-le alaturi si pe fostele concurente de la Vocea Romaniei, Andreea Avarvari si Alina Anusca. 

"Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul... insa, cateodata, ne este dor. Simtim nevoia sa recompunem, sa regasim anumite situatii sau persoane. Atunci ne intoarcem in amintiri. «I wish» este dorinta de a retrai momentul special cu persoana iubita, moment care poate dura o noapte, o luna sau o viata", declara artistul despre noul sau single.

Piesa "I Wish" beneficiaza si de un videoclip, care ne dezvaluie o poveste de dragoste scrisa pe corzile unei chitare, expusa pe un diapozitiv si rulata in imagini in clarobscur, ce transmit emotia intalnirii cu acea persoana unica din viata unui om.

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Danaiata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni