• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cristina Joia, artistul plastic de la Visuri la cheie: „Vreau sa las in fiecare casa o lucrare pictata de mine”

Cristina Joia, artistul plastic de la Visuri la cheie: „Vreau sa las in fiecare casa o lucrare pictata de mine”

Cristina Joia, artistul plastic de la Visuri la cheie: „Vreau sa las in fiecare casa o lucrare pictata de mine”

Licentiata in Pictura, noua componenta a trupei care va implini visul de-o viata al catorva familii greu incercate si-a deschis sufletul pentru fanii emisiunii.

Cristina Joia e genul de om pe care il vrei in preajma ta. O persoana calda, zambitoare si mereu pozitiva, Cristina va aduce un plus de emotie si personalitate in casele romanilor la Visuri la cheie. Noi asa am vazut-o pe cea care face echipa grozava cu Adela Parvu, Valentin Ionascu, Ciprian Vlaicu si Corneliu Ulici in sezonul al cincilea al emisiunii Visuri la cheie. In cele ce urmeaza aveti ocazia sa o cunoasteti si voi pe Cristina si sa aflati cu ce ganduri porneste la drum in noua formula Visuri la cheie. 

Un nou capitol in viata ta. Ce te-a convins sa faci parte din acest proiect?


„Visuri la cheie este un proiect unic, e greu sa-l definesti in cateva cuvinte. Sunt lectii de viata pe care le primesti atunci cand faci parte chiar si pentru scurt timp din viata unor oameni ale caror povesti isi pun amprenta asupra ta. Duci mai departe acea emotie si o transpui intr-un design personalizat. Totul este condensat, dinamic si diferit”.



Daca ti-as cere, ai putea sa descrii intr-un singur cuvant fiecare coleg de la Visuri la cheie?

Adela
– creativitate
Ciprian – dinamism
Valentin – metaforic
Corneliu – franchete

Care e suflul nou pe care il aduci cu tine la Visuri la cheie?


„Fiind artist plastic, abordarea mea este axata foarte mult pe cromatica, pe relatia dintre forme si lumina. Desi timpul alocat fiecarei amenajari este scurt, imi doresc ca in fiecare casa sa las o lucrare pictata de mine, o particica din ce simt eu pentru fiecare familie, care sa confere autenticitate si originalitate amenajarii”.

Care sunt cele trei bucurii simple la care nu renunti in nici o zi?

„Sa fac concurs de rime (sau povesti/scenarii inventate) cu baietelul meu Andrei. Sa imi imbratisez sotul cand ne bem cafeaua (fara cuvinte mari, atat cat sa stie ca-i multumesc ca e in fiecare zi acolo). Sa ma joc sau sa alerg prin curte cu catelusa mea Leia, e primul meu catel (am asteptat 40 ani sa am unul)”.

Ce le-ai transmite celor care au urmarit pana acum cu sufletul la gura celelalte editii ale emisiunii?

„In primul rand, le-as spune - multumesc, desi nu ne vedem, sunt fire invizibile care ne leaga si aventura aceasta formidabila continua si datorita lor! Sa urmareasca emisiunea -  fiecare editie e speciala, fiind o echipa noua orice inceput aduce cu sine povesti unice si o infuzie de energie creativa!”

Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt bucurosi ca au pornit in calatoriile prin tara cu scopul de a le schimba destinele unor oameni greu incercati de viata si sunt dornici sa le aduca telespectatorilor momente emotionante si povesti de viata impresionante.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni