• PRO TV
  • Credeai ca le-ai vazut pe toate? Cum arata barbatii atunci cand se lasa pe mana stilistilor. Transformarea este WOW

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Cum arata barbatii atunci cand se lasa pe mana stilistilor. Transformarea este WOW

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Cum arata barbatii atunci cand se lasa pe mana stilistilor. Transformarea este WOW

Majoritatea femeilor adora produsele cosmetice si investesc sume considerabile pentru a arata impecabil. La polul opus, barbatii reusesc sa arate impecabil fara prea mari batai de cap si fara sa isi petreaca ore bune in fata oglinzii.

Cei de la BuzzFeed le-au propus unor barbati sa incerce una dintre cele mai complicate tehnici de machiaj - conturarea fetei - pentru a vedea cum reactioneaza acestia atunci cand realizeaza cat de dificil este pentru femei sa obtina un look impecabil. 

Citeste si: S-a transformat intr-o papusa Barbie in mai putin de 2 minute. Rezultatul e incredibil: putini se asteptau sa arate asa

Intrebati daca stiu ce presupune tehnica conturarii chipului, unul dintre participantii la experiment a declarat ca "este o forma drastica de machiere care iti transforma chipul intr-o masca de clovn".

Lili Kaytmaz, makeup artista care s-a ocupat de look-ul barbatilor, a explicat ca aceasta tehnica este "despre lumini si umbre", dar si de modul in care straturile de machiaj sunt amestecate intre ele. 

Reactiile celor trei protagonisti sunt atat de amuzante, motiv pentru care au fost urmarite de peste 2 000 000 de oameni pe Facebook. 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni