Corneliu Ulici, prezentatorul Visuri la cheie, incantat de echipa sa entuziasta

Corneliu Ulici, prezentatorul Visuri la cheie, incantat de echipa sa entuziasta

Actor, cantaret si mare mester la el acasa, Corneliu Ulici se afla in fata unei noi provocari la Visuri la cheie. Noul prezentator al emisiunii de la PRO TV are doar cuvinte de lauda la adresa colegilor lui, cu ajutorul carora va readuce speranta in vietile unor familii aflate in mare impas.

Corneliu Ulici, noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie, e incantat de noii sai colegi. Ii cunoaste deja in detaliu si sustine ca energia si calitatile lor fara egal ii vor ajuta sa-si indeplineasca misiunea nobila pe care o au. Ceea ce se intampla la Visuri la cheie nu e film, e pe bune, la fel cum sunt si gandurile pe care Corneliu le transmite acum romanilor.

Care este cea mai mare provocare a ta referitoare la Visuri la cheie?

„Cred ca este o adevarata provocare sa descoperim si sa alegem care sunt cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru familiile pe care le intalnim, in timpul scurt pe care il petrecem impreuna”.

Corneliu, viata bate filmul, de multe ori. Cum sunt povestile oamenilor carora voi vreti sa le reaprindeti speranta?

„E adevarat ca noi venim sa sustinem si sa implinim visurile lor, dar ei ne daruiesc in schimb, prin bucuria lor, satisfactie, implinire si motivatie sa continuam sa facem si alti romani fericiti. E un sentiment extraordinar. Aceste familii au, de multe ori, povesti cutremuratoare de viata, au trecut prin incercari grele si, cu toate astea, nu au incetat sa fie optimiste si sa lupte pentru dorintele lor”.

Cum arata echipa Visuri la cheie cu cateva luni inainte de debutul celui de-al cincilea sezon?

„Echipa e entuziasta. Stim ca avem in fata un sezon lung si nu ne asteptam si fie usor, dar suntem pregatiti: avem rezervoarele pline de energie si tot ceea ce facem, facem cu multa dragoste”.

Ce apreciezi cel mai mult la colegii tai de echipa? Sa-i luam pe rand!

„Suntem diferiti, dar ne completam frumos unii pe ceilalti, si cu fiecare experienta pe care o avem impreuna, ne sudam tot mai tare ca echipa. Cristina e sensibila, creativa si reuseste sa se apropie cu usurinta de oameni. Toate acestea cred ca o fac foarte atenta la toate nevoile celor din jur, lucru care se vede in proiectele ei, in modul in care le realizeaza, dar si felul in care combina anumite texturi si culori.



Adela are multa experienta si reuseste foarte usor sa afle si sa implementeze, intr-un mod ingenios, lucrurile care sunt importante pentru cei carora le amenajeaza spatiile in care locuiesc. E un om care stie sa ofere suport si stie sa ajunga la inima oricui, indiferent de varsta.

Valentin are capacitatea de a conceptualiza si ii place sa foloseasca simboluri. Nu ezita si are intotdeauna privirea aceea din care intelegi ca “stie ce face".

Ciprian are un extraordinar simt practic si e foarte atent la detalii. Are un suflet mare si reuseste sa se puna foarte usor in locul altora si sa simta care sunt nevoile lor”.

Ati avut situatii de criza? Cum le-ati gestionat?

„Pana in momentul de fata nu am trecut prin nicio situatie de criza, dar atunci cand va fi cazul, vom gasi solutii impreuna, cu siguranta”.

Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt bucurosi ca au pornit in calatoriile prin tara cu scopul de a le schimba destinele unor oameni greu incercati de viata si sunt dornici sa le aduca telespectatorilor momente emotionante si povesti de viata impresionante.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni