Corneliu Ulici este prezentatorul Visuri la cheie!

Corneliu Ulici este prezentatorul Visuri la cheie!

Actorul Corneliu Ulici este prezentatorul Visuri la cheie! In urma cu mai bine de 15 ani, Corneliu se inscria in concursul Popstars la PRO TV, a ajuns in finala si a facut parte din trupa Bliss, formata in urma competitiei. Dupa ce a renuntat la muzica, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universitatii Nationale de teatru si Film I.L. Caragiale din Bucuresti. De-a lungul timpului, a jucat in mai multe filme, printre care  Comrade Detective, The crucifixion si Ceva bun de la viata, scurt-metraje si spectacole de teatru. Incepand din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea Visuri la cheie si, impreuna cu echipa de arhitecti, designeri si constructori, va schimba destinele unor familii cu care viata a fost dura.

„Sunt onorat sa fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmarit cu emotie emisiunea in fiecare sezon si am apreciat intotdeauna ce au facut Dragos Bucur si intreaga echipa, asa ca bucuria ca voi duce mai departe aceasta poveste frumoasa este de nedescris. Sunt fericit ca voi avea ocazia sa cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vietile lor sa fie mai bune. Imi doresc ca la finalul acestui sezon, impreuna cu echipa Visuri la cheie, sa trag linie si sa adun cat mai multe zambete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Corneliu Ulici.

Corneliu este un actor indragit, pasionat si de tot ce inseamna constructii si gradinarit si se implica frecvent in activitati caritabile. Prezentatorul Visuri la cheie spune ca ii place sa mestereasca orice, de la obiecte si mobilier din lemn pana la structuri complexe, si iubeste sa-si petreaca timpul la tara, alaturi de parintii sai.

Corneliu Ulici este nerabdator sa inceapa calatoria Visuri la cheie si sa ajute la transformarea destinelor unor familii cu care viata a fost dura.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni