• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Ce visau în copilărie arhitecții de la Visuri la cheie și cât de aproape au fost de idealurile de atunci

Ce visau în copilărie arhitecții de la Visuri la cheie și cât de aproape au fost de idealurile de atunci

Ce visau în copilărie arhitecții de la Visuri la cheie și cât de aproape au fost de idealurile de atunci

La scară mică sau fără limite, cu toții au visat cândva, chiar și cu ochii deschiși. Arhitecții de la Visuri la cheie spun că acum se simt mai împliniți ca niciodată, fiindcă au privilegiul de a-i ajuta pe alții să-și împlinească visurile. 

Noul sezon Visuri la cheie bate la ușă, iar echipa emisiunii este gata să ajungă în casele românilor cu noi povești de viață emoționante. Miercuri, 9 septembrie 2020, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu dau startul aventurii prin țară pentru a împlini visurile unor familii greu încercate.

Și pentru că e vorba despre visuri, au avut și ei unele. Dragoș Bucur și arhitecții de la Visuri la cheie au dezvăluit la ce râvneau în copilărie și cât de aproape au fost de năzuințele de atunci.

Am avut un vis când eram foarte mic... să fiu gunoier și să stau agățat de mașină în momentul în care trece prin fața blocului. Nu mi-am atins visul ăsta, dar nici nu l-am mai urmărit”, se destăinuie Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii.

Alina Vîlcu voia să facă ceva important, iar azi poate spune că acel vis i s-a împlinit, judecând după fericirea din sufletul oamenilor pe care îi ajută emisiunea Visuri la cheie.

Câteodată ajung seara acasă și mă gândesc: Doamne! Ce privilegiu să putem face o asemenea schimbare în viețile oamenilor!”, dezvăluie arhitecta Alina Vîlcu. 

Umărește tot ce e nou la Visuri la cheie pe pagina oficială de Facebook și pe Instagram!

Vezi în VIDEO-ul de mai jos la ce visau în copilărie toți arhitecții de la Visuri la cheie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni