• PRO TV
  • Boala cruntă de care ar suferi Charles al Marii Britanii. Presa tabloidă: „Pe Camilla o sperie ciudățeniile lui Charles"

Boala cruntă de care ar suferi Charles al Marii Britanii. Presa tabloidă: „Pe Camilla o sperie ciudățeniile lui Charles"

Boala cruntă de care ar suferi Charles al Marii Britanii. Presa tabloidă: „Pe Camilla o sperie ciudățeniile lui Charles"

Presa tabloidă internațională scrie că, potrivit unor surse din anturajul regal, Prințul Moștenitor al Marii Britanii ar fi fost diagnosticat cu Alzheimer. 

Morning News USA și Globe Magazine mai scriu că soția sa, Camilla, s-ar fi plâns apropiaților familiei regale că Prințul Moștenitor își pierde, încet-încet, abilitatea de a-și aminti corect diverse lucruri și repetă la nesfârșit aceleași povești și întrebări.

Printre simptomele bolii Alzheimer se numără și această tendință a bolnavilor de a repeta la nesfârșit aceleași povești, pe fondul pierderii graduale a memorei. De asemenea, un alt simptom al Alzheimer e tremurul mâinilor, care poate fi observat și la Charles. 

Alte simptome ale Alzheimer includ pierderea echilibrului și incapacitatea de a mai lua decizii corecte. Practic - pe termen mediu și lung - cei care suferă de Alzheimer uită cine sunt și nu își mai recunosc nici măcar familia.

De asemenea, de curând revista People a anunțat că e pe cale să obțină un raport medical care confirmă faptul că Prințul a fost diagnosticat cu Alzheimer. 

Foto: Prințul Moștenitor Charles și soția sa, Ducesa de Cornwall

Charles, în vârstă de 69 de ani, a fost în ultima vreme subiect de presă și prin prisma unor ciudățenii pe care le-a dobândit de câțiva ani încoace și care ii fac pe britanici să îi chestioneze sănătatea.

Metro scrie că monarhul vrea să doarmă bine pe oriunde călătorește, astfel că își cară cu el saltelele preferate. Și asta nu e tot. Charles cară cu el peste tot și scaunul său preferat de toaletă, dar și hârtia igienică favorită. 

Prințul Moștenitor mai cară cu el și un dulap plin cu haine pentru că dorește să se schimbe de cel puțin cinci ori pe zi, precum și o colecție uriașă de fotografii cu peisaje scoțiene. 

De asemenea, Charles vorbește cu plantele și a și recunoscut acest lucru. ,,Îmi place să vorbesc cu plantele și cu copacii, să le întreb lucruri și să ascult ce au să-mi spună”, a spus el într-un interviu, după care a adăguat că face asta pentru a-și păstra ,,sănătatea mintală intactă”.

„Pe Ducesa de Cornwall o sperie aceste ciudățenii ale lui Charles, dar păstrează aparențele, în Palatul Buckingham nu se vorbește niciodată despre asta.", ar fi spus o prietenă a Ducesei pentru Daily Mail.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni