• PRO TV
  • Avicii a avertizat conducerea ca va muri, intr-un interviu dat inainte de producerea nefericitului eveniment

Avicii a avertizat conducerea ca va muri, intr-un interviu dat inainte de producerea nefericitului eveniment

Avicii a avertizat conducerea ca va muri, intr-un interviu dat inainte de producerea nefericitului eveniment

Un nou documentar a dezvaluit ca Avicii a avertizat conducerea ca va muri daca nu va opri turneul. 

Dj-ul suedez a declarat ca a fost presat sa cante dupa ce a decis sa renunte la a mai performa live in 2016, dupa mai multe lupte cu anxietatea si alcoolul. 

Dupa ce a performat 813 show-uri live in ultimii 8 ani, The Mirror a declarat ca predictia infricosatoare a fost facuta intr-un documentar despre viata lui. 

In filmul Avicii:True Stories, el a zis:"Le-am tot spus. Nu mai pot canta. Le-am zis de atatea ori ca voi muri daca voi continua. Nu vreau sa mai aud ca voi avea un alt concert."

El a adaugat:"Cand am decis sa ma opresc, m-am asteptat ca totul sa fie diferit. M-am asteptat sa am parte de sprijin. Am fost foarte deschis cu oamenii cu care am lucrat si toata lumea ma cunostea foarte bine. Toti stiau ca sufar de anxietate si ca am incercat. Nu ma asteptam ca oamenii sa puna multa presiune asupra mea in ceea ce priveste spectacolele live. Au vazut cat de bolnav sunt si totusi nu au incetat in a mai pune presiune asupra mea." 

Avicii a fost un artist faimos, iar unele dintre cele mai cunoscute hit-uri fiind:"Levels, Hey Brother, Wake me Up. A fost gasit mort in Muscat, Oman, pe 20 aprilie, lasand fanii din intreaga lume in lacrimi. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni