• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Au pierdut un copil si apoi casa in care locuiau. Visul unei familii greu incercate de viata a fost indeplinit

Au pierdut un copil si apoi casa in care locuiau. Visul unei familii greu incercate de viata a fost indeplinit

Au pierdut un copil si apoi casa in care locuiau. Visul unei familii greu incercate de viata a fost indeplinit

Echipa Visuri la cheie a ajuns in localitatea Fieni, judetul Dambovita, pentru a-i indeplini cel mai mare vis familiei Udrea, acela de a avea o casa frumoasa pentru cei cinci copii.

Alexandru si Ana s-au cunoscut la biserica, acolo unde el canta in cor. S-au casatorit, insa viata nu a fost foarte usoara pentru ei. Cei doi au pierdut un copil, dar nu au renuntat la ideea de a avea o familie numeroasa, asa ca au adoptat doi baieti, Cristian si Gheorghe. Ei au continuat sa spere ca vor avea mai multi copii, Ana a ramas insarcinata cu un baietel pe care l-au numit Hristofor, iar la scurt timp dupa, in familia Udrea au aparut si micutii Maria si Iosif.

Dorinta lor a fost intotdeauna aceea de a avea o casa traditionala si au reusit cu greu sa o indeplineasca in anul 2010, insa doi ani mai tarziu visul lor s-a naruit intr-o clipa. Un scurtcircuit produs in podul casei, care s-a propagat rapid deoarece acoperisul era realizat din sindrila, a devastat toata casa abia terminata. In urma incendiului a ramas doar structura de rezistenta a casei, Ana si Alexandru pierzand atunci foarte multe lucruri cu valoare sentimentala, dar si obiecte de arta foarte vechi, carti si instrumente muzicale.

Veniturile lor sunt foarte mici, insa nimic nu i-a oprit sa promoveze valorile culturale si spirituale romanesti. Alexandru conduce o formatie de muzica traditionala romaneasca, una de muzica usoara romaneasca si o alta de muzica bizantina.

In momentul in care echipa Visuri la cheie a ajuns in Fieni, cei sapte locuiau intr-o singura camera, pe care au improvizat-o din lipsa posibilitatilor de a-si construi din nou o casa.  Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au indeplinit visul familiei Udrea.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la ProTV!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni