Au inceput inscrierile pentru sezonul patru Visuri la cheie!

Au inceput inscrierile pentru sezonul patru Visuri la cheie!

Daca vei cauta in adancul sufletului tau, vei descoperi o cheie cu super puteri, cea care poate deschide visurile unor oameni care merita ajutorul nostru! 

Viata poate darama oameni, dar nu le poate narui visurile! Daca stii o familie care merita sa aiba un trai mai bun si o casa adevarata, complet utilata, in care sa-si creeze amintiri de neuitat, intra pe visurilacheie.protv.ro si spune-ne povestea ei! 

In primele trei sezoane, echipa Visuri la cheie a mers zeci de mii de kilometri prin tara, a petrecut sute de ore pe santier impreuna cu constructori si voluntari, a facut planuri si a pus foarte mult suflet in fiecare proiect, iar 25 de familii cu care soarta a fost dura au primit sansa la o viata mai buna si motive sa zambeasca in fiecare zi. Insa toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor care au facut cunoscute povestile unor familii extraordinare care aveau nevoie de ajutor. Acestia s-au implicat activ pentru a schimba destine si pentru a implini  visuri frumoase.

Emisiunea Visuri la cheie le-a adus de fiecare data romanilor emotie, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada ca dorintele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor.

Implica-te, fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscuta povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni