Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie

Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie

Fii și tu parte din echipa Visuri la Cheie! Dacă știi o familie care are nevoie de ajutor și de o casă complet renovată și utilată, spune povestea ei și ajută-ne să-i îndeplinim visurile.

Intră pe visurilacheie.protv.ro și adu fericire unor oameni greu încercați de viață.

De-a lungul timpului, emisiunea Visuri la cheie a transformat lacrimi în zâmbete și a ajutat oamenii să privească cu speranță spre viitor.

Dragoș Bucur: „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem.”

In primele 6 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 64 de locuințe și a adus bucurie în sufletele familiilor lipsite de speranță. Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut cunoscute poveștile lor și le-ați oferit șansa ca echipa Visuri la cheie să le treacă pragul și să le schimbe viețile. 

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să pornească într-o nouă cursă a renovărilor. Fii alături de ei și ajută-i să ajungă la oamenii care au nevoie de o reală schimbare.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni