Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

05 Mai 2017, 18:11

	Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

Dragos Bucur, impreuna cu designerul de interior, Adela Parvu, si arhitectii, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, a pornit in aceasta primavara prin tara pentru a schimba destinul unor familii greu incercate de viata, in sezonul patru Visuri la cheie.

Cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie si idei care sa se plieze cat mai bine pe dorintele si nevoile famillilor care urmeaza sa fie ajutate.

Chiar daca lucreaza foarte mult pentru fiecare caz, Dragos si echipa sa se mobilizeaza extraordinar de fiecare data, pun foarte multa pasiune si se inteleg perfect la filmari, fiecare deplasare reprezentand un motiv de fericire pentru ei si implinire, deoarece sunt pe cale sa implineasca visurile unor oameni deosebiti.

Dragos, Adela, Alina si Omid asteapta sa cunoasca romani frumosi si sa traiasca impreuna emotii de nedescris si clipe coplesitoare de fericire.Emisiunea "Visuri la cheie" le-a adus de fiecare data romanilor emotie, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada ca dorintele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Implica-te, fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscută povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Daca stii o familie care merita sa aiba un trai mai bun si o casa adevarata, complet utilata, in care sa-si creeze amintiri de neuitat, intra pe visurilacheie.protv.ro si spune-ne povestea ei!

FULLSCREEN
Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Brasovanu Ramona-Gabriela (2017-05-07 14:48:04)
Mă numesc Ramona,am 15 ani și sunt elevă la liceul pedagogic din Giurgiu.Am urmărit emisiunea d-voastra și de fiecare dată îmi imaginam că și familia mea se poate regăsi in acele visuri împlinite. Mama ne crește singură pe mine și sora mea,care are 6 ani.Trăim din salariu mamei (minim pe economie)și alocațiile noastre.O perioadă am stat în centre care protejează mamele și copiii afectați de violență fizică. Nu avem o locuință stabilă căreia să-i spunem ,,acasă "și trăim mereu cu frica că vom ajunge pe stradă. Toate eforturile mamei de a obține sprijin de la primărie au fost zadarnice.Sper ca visul nostru să se îndeplinească și să avem șansa de a mai spune unui loc ,,acasă". Va mulțumesc!
boldozsar petronela olimpia (2017-05-05 23:28:52)
Buna seara ma numesc petronela si as dori sa ma ajutati si pe mn ca sant singira cu doi copii fara locuinta nuam sot nuam nici un fel de venit an afara de aj social si alocatia total peluna 850lei am facut o fundatie dar nu pot singura sa o termin pana la capat pentru ca nu psibiliteatea sa o ridic pana la capat va rog ajutatima va multumes c anticipat petronela acesta e nr meu 0747519013
Gabriela (2017-05-05 23:15:17)
Buna seara dragilor ma numesc Gabriela!pot spune ca sunteti o emisiune superba!as incepe cu o poveste destul de delicata.. mama mea plecata in Italia lucrind ca ingrijitoate pentru in trai mai decent.dupa ani in timp sa descoperit ca fratele meu cel mic a descoperit o boala destul de avansata ciroza hepatic..mama noastra sa luptat sai ofere sprijin in orice..boala destul de avansata de gradul4.tratamentul a constat 180.000mii de euro.mama era perfect in stare buna!pina intro zi mau sunat din italia mama mea era transportata cu elicopterul la Roma in coma.fusese aruncata de la balcon dintro discutie la locul de munca..ea fiind in coma profunda...dar dupa ceva luni si a revenit ..asa ca locuiesc tot impreuna mama si fratele iar casa este gata sa cada deci nu au locuinta buna plouat in casa se darama aproape..daca sar putea face o minune cat sa poata locui..momentan locuiesc tot in italia cu greu.va rog sa luati o masura sa puteti oferi o mica sansa!
Ungureanu Andrei Mihai (2017-05-05 18:48:11)
As vrea sa ma ajuta ti si pe mine si bunici mei ,pt ca ei.sunt bolnavi, in grad de handicap si nu se pot misca numai cu cadru.multumesc.anticipat Andrei
Luminita Popovici (2017-05-05 18:45:50)
Buna ziua, sunt Popovici Luminita si lucrez la primaria din comuna Cenei. Locuiesc in com. Cenei Jud. Timis si va trimit acest mesaj pentru ca pe data de 29 aprilie 2017 la noi in comuna a avut loc un incendiu, in urma caruia a ars partial o casa. In aceasta casa traiesc 5 persoane, mama, baiatul, sotia si 2 copii. Casa se afla in com. Cenei la nr. 353, iar aceasta familie este o familie de oameni muncitori, ca aveau conditii bune, aveau chiar si o centrala de la care se pare ca a pornit incendiul, dar pentru ca tot ce au adunat pana acum a ars, eu am considerat ca ar merita sa fie ajutati de echipa dvs. Preotul bisericii ortodoxe sarbe a apelat la sateni sa ii ajutam , o vom face si noi, fiecare sa dea o suma de bani cat isi permite, dar e greu sa mai construiesti inca o data dupa ce ai pierdut totul. Daca, considerati dvs. ca aceasta familie merita o casa demna de "Visuri la cheie" eu as fi tare bucuroasa si multumita ca am ajutat o familie necajita. Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs. Cu stima Luminita