Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

05 Mai 2017, 18:11

	Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

Dragos Bucur, impreuna cu designerul de interior, Adela Parvu, si arhitectii, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, a pornit in aceasta primavara prin tara pentru a schimba destinul unor familii greu incercate de viata, in sezonul patru Visuri la cheie.

Cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie si idei care sa se plieze cat mai bine pe dorintele si nevoile famillilor care urmeaza sa fie ajutate.

Chiar daca lucreaza foarte mult pentru fiecare caz, Dragos si echipa sa se mobilizeaza extraordinar de fiecare data, pun foarte multa pasiune si se inteleg perfect la filmari, fiecare deplasare reprezentand un motiv de fericire pentru ei si implinire, deoarece sunt pe cale sa implineasca visurile unor oameni deosebiti.

Dragos, Adela, Alina si Omid asteapta sa cunoasca romani frumosi si sa traiasca impreuna emotii de nedescris si clipe coplesitoare de fericire.Emisiunea "Visuri la cheie" le-a adus de fiecare data romanilor emotie, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada ca dorintele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Implica-te, fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscută povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Daca stii o familie care merita sa aiba un trai mai bun si o casa adevarata, complet utilata, in care sa-si creeze amintiri de neuitat, intra pe visurilacheie.protv.ro si spune-ne povestea ei!

FULLSCREEN
Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Ungureanu Andrei Mihai (2017-05-05 18:48:11)
As vrea sa ma ajuta ti si pe mine si bunici mei ,pt ca ei.sunt bolnavi, in grad de handicap si nu se pot misca numai cu cadru.multumesc.anticipat Andrei
Luminita Popovici (2017-05-05 18:45:50)
Buna ziua, sunt Popovici Luminita si lucrez la primaria din comuna Cenei. Locuiesc in com. Cenei Jud. Timis si va trimit acest mesaj pentru ca pe data de 29 aprilie 2017 la noi in comuna a avut loc un incendiu, in urma caruia a ars partial o casa. In aceasta casa traiesc 5 persoane, mama, baiatul, sotia si 2 copii. Casa se afla in com. Cenei la nr. 353, iar aceasta familie este o familie de oameni muncitori, ca aveau conditii bune, aveau chiar si o centrala de la care se pare ca a pornit incendiul, dar pentru ca tot ce au adunat pana acum a ars, eu am considerat ca ar merita sa fie ajutati de echipa dvs. Preotul bisericii ortodoxe sarbe a apelat la sateni sa ii ajutam , o vom face si noi, fiecare sa dea o suma de bani cat isi permite, dar e greu sa mai construiesti inca o data dupa ce ai pierdut totul. Daca, considerati dvs. ca aceasta familie merita o casa demna de "Visuri la cheie" eu as fi tare bucuroasa si multumita ca am ajutat o familie necajita. Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs. Cu stima Luminita