• PRO TV
  • "Atlasul frumusetii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, in emisiunea lui Oprah Winfrey

"Atlasul frumusetii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, in emisiunea lui Oprah Winfrey

"Atlasul frumusetii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, in emisiunea lui Oprah Winfrey

Proiectul 'Atlasul Frumuseţii', realizat de românca Mihaela Noroc, a fost prezentat telespectatorilor americani în emisiunea 'Super Soul Sunday', din 3 mai, moderată de celebra realizatoare americană Oprah Winfrey.

'Fotografa română Mihaela Noroc călătoreşte prin lume fotografiind mii de femei. Ea îl numeşte 'Atlasul frumuseţii'. Fiecare femeie, spune ea, reprezintă diversitatea, o autenticitate a ceea ce înseamnă frumuseţe în orice cultură. Fotografierea unei femei în ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate şi seninătate despre care ea spune că este esenţa frumuseţii feminine', a spus Oprah prezentând proiectul.

"Atlasul Frumuseţii în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Să auzi o asemenea voce, vorbind despre proiectul la care munceşti zi de zi, e pur si simplu incredibil", a scris Mihaela Noroc miercuri pe Facebook.

Emisiunea "Super Soul Sunday", distinsă cu două premii Emmy, le oferă telespectatorilor interviuri exclusive şi dialoguri purtate de Oprah cu diverse personalităţi, gânditori, autori, regizori şi lideri spirituali, pe teme legate de fericire, bunăstare, împlinire personală, spiritualitate şi mod de viaţă. "Super Soul Sunday" prezintă o serie de perspective asupra a ceea ce înseamnă a trăi în lumea de astăzi.

 

Atlasul Frumusetii in emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Sa auzi o asemenea voce, vorbind despre proiectul la care...

Posted by Mihaela Noroc on Tuesday, May 5, 2015

 


Mihaela Noroc a călătorit prin zeci de ţări pentru realizarea proiectului său, ce a constat în fotografierea a sute de femei în diferite ipostaze, păstrând specificul local al fiecărei regiuni vizitate. 'Atlasul Frumuseţii' care a rezultat s-a mai aflat în atenţia presei internaţionale, numeroase publicaţii străine precum 'The Daily Mail', 'The Independent' sau 'Le Figaro' publicând articole, unele ample, despre proiect şi autoarea lui.

Proiectul a fost prezentat în luna aprilie şi la Palatul Ştirbei din Bucureşti, unde până pe 16 mai poate fi vizitată o expoziţie cu 24 de fotografii realizate de Mihaela Noroc. Expoziţia va fi prezentată apoi la Cluj-Napoca. "Atlasul frumuseţii", ce îşi propune să surprindă chipuri ale femeilor din lumea întreagă, s-a născut într-o călătorie pe care Mihaela Noroc a făcut-o în Etiopia, unde a fost fascinată de eleganţa şi naturaleţea femeilor. "Eu eram pasionată acasă de fotografia de portret, iar în călătorii făceam fotografia de călătorie şi cele două se mixează foarte bine în 'Atlasul frumuseţii'", a declarat ea pentru AGERPRES.

Cei interesaţi să sprijine proiectul pot cumpăra o copie a unuia din portrete. Banii vor fi folosiţi pentru partea a doua a aventurii "Atlasul frumuseţii", ce va începe, potrivit artistei, cel mai probabil, în mai-iunie şi va dura minimum un an. Această a doua parte a căutării femeilor frumoase din lume include şi zona Balcanilor, după cum a spus Mihaela Noroc, şi se va încheia, cel mai probabil, cu un album foto.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni