Aproape 2 milioane de romani au urmarit prima editie a sezonului trei Visuri la cheie!

Aproape 2 milioane de romani au urmarit prima editie a sezonului trei Visuri la cheie!

Cea mai mare dorinta a familiei Anton a devenit realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie! In numai doua saptamani, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au reusit sa transforme o casa distrusa intr-o locuinta de vis si sa le schimbe destinul unor oameni cu care viata a fost dura.

Prima editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13 puncte de rating si un share record de 34.2% pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5 puncte de rating si 13.2% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30-22:31, la nivel national, aproape 2 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:00, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.5 milioane de romani.  

Traditia si modernul s-au impletit pentru implinirea visului familiei Anton

Cristina, Bogdan si baietelul lor, Vladut, traiesc in localitatea Calinesti, judetul Arges. Cei trei au fost greu incercati de viata, iar momentul de cumpana l-a reprezentat accidentul barbatului, atunci cand, lucrand la renovarea casei, a cazut de pe acoperis si a ramas imobilizat in scaun cu rotile. Cu toate ca traiul lor s-a ingreunat considerabil, cei doi nu au renuntat nicio clipa la visul lor, acela de a avea o locuinta complet utilata si de a-i oferi celui mic un viitor frumos, lipsit de griji. 

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Anton si a reusit sa-i lase fara cuvinte pe Bogdan si Cristina. Cei doi au stiut intotdeauna ca trebuie sa lupte singuri pentru ceea ce isi doresc si ca totul se realizeaza prin forte proprii, insa de data aceasta lucrurile au stat altfel. In fata lor se aflau oamenii cu ajutorul carora visul lor a devenit realitate. Impreuna au facut inspectia casei, au discutat despre proiecte si lucruri importante din viata, dar si despre planuri de viitor. La final, familia a plecat in prima vacanta in formula de trei, iar Dragos Bucur impreuna cu echipa sa si zeci de voluntari au golit casa si au pregatit totul pentru renovarea in timp record. 


Momentele petrecute in vacanta la munte au fost magice. Cei trei s-au plimbat, au admirat peisajele si s-au bucurat de timpul pretios petrecut departe de casa. Iar asta nu a fost tot! Bogdan, fiind un mare fan al serialului Las Fierbinti, a avut parte de o surpriza de neuitat din partea lui Dragos Bucur. Au mers impreuna in locul in care se filmeaza serialul, iar Bogdan a avut ocazia sa-i cunoasca pe Adrian Vancica si Toma Cuzin, cei doi actori care interpreteaza in serial rolurile lui Celentano si Firicel, cu care a stat de vorba minute in sir.

In tot acest timp, echipa Visuri la cheie a gandit planul noii case, o casa rupta de trecut, care se uita spre viitor, iar Alina si Adela au mers la Muzeul Satului din Golesti pentru a se inspira, deoarece fiecare proiect la care lucreaza este unic. Asa ca, cele doua s-au consultat cu specialisti si s-au conectat la tot ceea ce inseamna traditie in arhitectura locala. Si-au dorit pentru familia Anton o locuinta aerisita, luminoasa, cu un aer scandinav si cateva accente moderne si au reusit. Si interiorul a fost gandit in detaliu si a fost adaptat la nevoile lui Bogdan. Au realizat o cabina de dus speciala si o zona de recuperare. In ceea ce priveste decorarea camerei celui mic, s-a tinut cont de faptul ca spatiul trebuie sa fie generos, astfel incat sa poata petrece timp cu parintii, dar sa aiba si suficient loc de joaca sau de studiu. Printurile de inspiratie scandinava sunt specifice locuintei, le regasim in toate camerele si au rolul de a da unitate spatiului. Dragos Isacescu a avut grija de gradina si spatiile verzi, a reusit sa creeze locuri in care sa se bucure de viata la curte. A facut o mica terasa cu o bucatarie de vara, iar pentru cel mic a amplasat o trambulina chiar langa locul in care a mutat spatiul de exercitii al tatalui. 


Timpul a trecut foarte repede, iar familia Anton s-a intors acasa cu foarte mari emotii. A venit ziua pe care au asteptat-o cu nerabdare doua saptamani. In momentul in care au ajuns la Calinesti, cei trei au fost uluiti de transformare, nu au putut crede ca ceea ce li se intampla este adevarat si ca, in sfarsit, visul lor a devenit realitate. Au plans de fericire, iar Bogdan, ajutat de Dragos Bucur, a pasit in noua casa, totul pentru un nou inceput, unul mai luminos, in care dorintele devin realitate. Cei trei sunt gata sa inceapa o noua viata intr-o locuinta spatioasa, complet utilata si gandita special pentru ei si nevoile lor.  

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom face cunostinta cu o noua familie extraordinara, cu o poveste impresionanta, si vom vedea cum dorintele devin realitate cu ajutorul oamenilor. 

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni