• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie: Folosesc o baghetă magică pentru a aduce frumosul în viețile oamenilor

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie: Folosesc o baghetă magică pentru a aduce frumosul în viețile oamenilor

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie: Folosesc o baghetă magică pentru a aduce frumosul în viețile oamenilor

A ajuns arhitect, deși în copilărie avea alt vis. Andra Marinescu de la „Visuri la cheie” s-a integrat perfect în echipa emisiunii și a fost impresionată de poveștile oamenilor pe care i-a cunoscut în timpul filmărilor din sezonul 8.

Televiziunea este o experiență nouă pentru Andra Marinescu, arhitect care face echipă cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu în sezonul 8 al emisiunii Visuri la cheie

Filmările sunt în toi, așa că Andra a cunoscut primele familii pe care le veți vedea în show-ul de la PRO TV. Noua componentă a echipei dezvăluie fanilor emisiunii ce așteptări are în acest sezon și cum s-a integrat în grup. 

De ce o să fie cel mai tare sezon de Visuri la cheie? Ai ceva în plan? 

„Am în plan să aduc toată energia mea bună în acest proiect! Am de gând să o îmbin cu toată experiența pe care am acumulat-o și să aduc zâmbete pe chipurile familiilor.” 

Experiența Visuri la cheie e o premieră pentru tine. Cum e să fii atât de mult timp cu camerele de luat vederi după tine? 

„Șantierul sub camerele de vedere e ceva nou pentru mine. Însă atunci când faci ceea ce-ți place, când vezi emoția și entuziasmul din ochii familiilor, uiți că ești filmat.” 

Cum ai trăit emoția primei locuințe renovate la Visuri la cheie? Spune-ne ceva despre întâlnirea cu prima familie ajutată în acest sezon!

„Este magnific să vezi bucuria din ochii familiei în momentul în care descoperă toate surprizele noastre. Nu am crezut că va fi atât de emoționant… știi cum e, nu crezi până nu simți pe pielea ta.”

Cum te-ai integrat în echipa de arhitecți de la Visuri la cheie? Ce anume vă face să funcționați bine împreună?

„M-am simțit încă din prima zi ca peștele în apă. M-am bucurat că am găsit, alături de colegi, chimia să funcționăm ca o echipă și să ne unim cunoștințele pentru binele familiilor.” 

Dacă nu ați avut deja, veți avea și puncte divergente. Nu e o competiție, dar obișnuiești să renunți sau să te bați până la capăt pentru ideile tale?

„Diferențe de păreri vor exista mereu, însă suntem o echipă. Faptul că vom analiza opiniile fiecăruia și vom decide care e cea mai oportună de pus în practică, nu înseamnă că vor fi divergențe. De fel lupt până la capăt pentru ideile mele, însă aici este vorba despre familie, nu despre ambiția mea de a demonstra că am dreptate.” 

Fanii emisiunii Visuri la cheie sunt extraordinari. Nu o să rateze nicio ediție. Ce mesaj ai pentru ei?

„Să aibă încredere în noi, le promit că vom da tot ce avem mai bun.” 

Ești din Caracal. Ce ai schimba la orașul tău de baștină din punct de vedere arhitectural? 

„Aș restaura monumentele și toate casele boierești care momentan sunt într-o stare de degradare avansată. E un oraș frumos, e păcat de istoria lui.” 

A propos de visuri, care era cel mai mare vis al tău în copilărie? S-a împlinit?

„Să devin procuror și să împart dreptate. Am devenit arhitect și folosesc o baghetă magică pentru a aduce frumosul în viețile oamenilor.” 

Care e locul din casa ta în care te simți cel mai bine? Ai un colț hygge, cum zic danezii?

„Colțul preferat este în bucătărie, cu Benji în brațe, dimineața la cafea.” 

Nu suntem roboți, dar unde îți „încarci bateriile” după o săptămână de muncă, o săptămână grea de muncă?

„Cel mai bine se încarcă bateriile dimineața, la sală. Oricât de obosită aș fi, două ore de antrenament mă încarcă de energie pentru toată ziua.” 

Fotografii: PRO TV/Facebook Andra Marinescu

Vezi și VIDEO: Au început filmările la Visuri la cheie! Află cu ce va veni nou sezonul 8

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni