• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Adela Pârvu și Ciprian Vlaicu, despre plecarea de la Visuri la cheie: „A fost o decizie grea”

Adela Pârvu și Ciprian Vlaicu, despre plecarea de la Visuri la cheie: „A fost o decizie grea”

Adela Pârvu și Ciprian Vlaicu, despre plecarea de la Visuri la cheie: „A fost o decizie grea”

Doi profesioniști în arhitectură și amenajări interioare, care au adus atâta bucurie românilor la emisiunea Visuri la cheie, au dezvăluit motivele pentru care au ales să nu mai facă parte din echipă în sezonul 6 al show-ului de la PRO TV.

Adela Pârvu a fost, încă de la începutul emisiunii Visuri la cheie, omul cu ideile creative în materie de amenajări interioare pentru locuințele familiilor pe care le-ați văzut la PRO TV. După cinci sezone petrecute în slujba celor care și-au dorit să aibă casele la care au visat dintotdeauna, Adela Pârvu a decis să predea ștafeta.

„Cei care se uită la emisiunea Visuri la cheie nici nu-și pot imagina efortul echipei acestei emisiuni de a duce la bun sfârșit fiecare caz, fiecare proiect, fiecare episod. La televizor totul se derulează pe repede înainte și episoadele par că se termină nedrept de rapid. Dar pe repede înainte am trăit și eu în ultimii cinci ani de zile, pentru că, an de an, încă de la începutul acestui proiect, emisiunea a fost întotdeauna prioritatea mea. Pe parcusul celor cinci sezoane Visuri la cheie, am fost devotată acestui proiect atât emoțional, cât și profesional, i-am alocat tot timpul, energia și creativitatea mea și am lăsat pe plan secund toate celelalte proiecte”, mărturisește Adela Pârvu. 

Un profesionist desăvârșit în materie de amenajări interioare, Adela Pârvu este convinsă că mulți arhitecți și specialiști în design interior își doresc să facă parte din echipa Visuri la cheie. În sezonul 6 al emisiunii, echipa Visuri la cheie se va baza pe energia creatorare a Laurei Boghiu, care are o experiență de opt ani în amenajări interioare.

Citește și: Cine este Laura Boghiu, noul arhitrect de la Visuri la cheie

„Pentru mine, Visuri la cheie este un vis împlinit, dar nu este singurul vis, așa că am decis ca în acest an să fac loc în viața mea și altor visuri care merită împlinite, atât profesionale, cât și personale. De asemenea, știu că emisiunea Visuri la cheie oferă o experiență de viață extraordinară și că sunt mulți profesioniști, designeri și arhitecți, care visează să facă parte din echipă. Totodată, alți profesioniști își pot manifesta generozitatea, empatia, creativitatea”, mai spune Adela Pârvu.

Ciprian Vlaicu are un proiect nou

A făcut parte din echipa Visuri la cheie în sezonul 5, unde a avut ocazia să-și pună în valoare expertiza în arhitectură pentru zeci de familii greu încercate. Acum, Ciprian Vlaicu spune că o altă provocare îl așteaptă.

„M-am alăturat unei echipe fantastice și am făcut parte dintr-o mare familie, dintr-o familie ce are ca unic scop să ofere bucurie, să ofere speranță și o viață mai bună oamenilor care merită asta. Am descoperit oameni minunați, am legat prietenii ce vor ține o viață și mi-am mărit familia. Toate într-o vară de vis, într-o vară cu multă muncă, multe sacrificii și multe zâmbete. Acum, un alt vis are nevoie de toată atenția mea. Altă mare familie, care se cheamă KMIN, proiectul meu de suflet la care visez de mai bine de 8 ani. A fost o decizie grea, dar pe care am primit-o și acceptat-o cu zâmbetul pe buze”, a dezvăluit Ciprian Vlaicu.

Arhitectul spune că familia de la Visuri la cheie va rămâne tot timpul în sufletul său și, dacă va fi solicitat, va fi mai mult decât bucuros să ajute.

„Le doresc mult succes, multă energie și inspirație și sunt convins că vor face o treabă minunată! Voi fi alături de colegii  de prietenii mei oricând vor avea nevoie”, a mai spus Ciprian Vlaicu.

Sezonul 6 Visuri la cheie se bazează pe Dragoș Bucur, Cristina Joia, Valentin Ionașcu, Alina Vîlcu, Laura Boghiu și Omid Ghannadi, care completează echipa emisiunii.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni