• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu formeaza echipa Visuri la cheie!

Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu formeaza echipa Visuri la cheie!

Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu formeaza echipa Visuri la cheie!

Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt designerii de interior si arhitectii Visuri la cheie! Cei patru, impreuna cu prezentatorul emisiunii, Corneliu Ulici, au pornit calatoria prin tara pentru a schimba destinele unor familii care merita tot ajutorul nostru. 

Pentru Adela Parvu, Visuri la cheie inseamna mai mult decat un proiect de suflet, e o parte importanta din viata ei. Adela este incantata de intalnirea cu noii ei colegi, Cristina Joia – designer de interior, Ciprian Vlaicu – arhitect si Valentin Ionascu – arhitect, si incepe cu foarte mult entuziasm cel de-al cincilea sezon. 

”Visuri la cheie este mai mult decat o emisiune, este un proiect de echipa, care presupune multa munca dedicata pentru binele celorlalti. Ma bucur sa fac parte si in al cincelea sezon din aceasta echipa extraordinara! Am colegi noi, toti minunati, entuziasti, altruisti, oameni frumosi, care sunt nerabdatori, la fel ca mine, sa cunoasca familii, povesti de viata prin care sa redescopere valori precum omenia, cinstea si credinta. Sunt convinsa ca acest sezon va fi unul emotionant, surprinzator si cu provocari, mai ales sufletesti, atat pentru echipa, cat si pentru telespectatori, care vor simti mai mult ca oricand ce inseamna sa crezi cu adevarat in oameni.”, a spus Adela Parvu.

Cristina Joia este licentiata in Pictura si a absolvit Facultatea de Arte Decorative. Are o experienta vasta in domeniu, a avut foarte multe colaborari de-a lungul timpului atat ca designer de interior, cat si ca designer de mobila sau fashion designer. Cristina are propria firma de design interior, iubeste ceea ce face, este o persoana calda, zambitoare si extrem de pozitiva. Este fericita ca face parte din echipa Visuri la cheie si ca astfel incepe un nou capitol frumos din viata ei.

”Sunt foarte entuziasmata ca fac parte din familia Visuri la cheie. Stiu ca o sa fie o experienta minunata, care o sa puna lumina pe multe colturi din sufletul meu si din mintea mea, va fi o provocare in toate sensurile, dar sigur revelatoare in sensul pozitiv! Mi-am cunoscut colegii, toti au o energie extraordinara, abia astept sa incepem aceasta aventura!”, a declarat Cristina Joia.

Ciprian Vlaicu este arhitect si graphic designer si are o experienta de opt ani in domeniu. A renovat mai multe locuinte, dar a amenajat si cateva restaurante. Este de parere ca in viata trebuie sa faci ce iti place, iar linistea sufleteasca este cea mai importanta pentru el. Ciprian este pasionat de gatit si ii plac foarte mult tatuajele. Are cateva desenate chiar de el, unul dintre ele fiind casa in care a copilarit.

”Emisiunea Visuri la cheie mi-a aratat inca de la inceput magia si farmecul ei, oferindu-mi sansa sa fac parte din acest proiect si din aceasta echipa minunata. Am acceptat cu sufletul deschis si abia astept sa cunosc toate familiile din acest sezon, sa descopar bucuria si onoarea de a prelua visul lor si de a-l realiza. Sunt convins ca o sa fie o perioada frumoasa. Acum ma simt ca un copil mic ce descopera noi senzatii. Curios si nerabdator sa ma bucur alaturi de cei din echipa si alaturi de toti cei pe care ii vom cunoaste.”, a spus Ciprian Vlaicu.

Valentin Ionascu este de parere ca meseria de arhitect educa societatea, fiind o stiinta combinata cu arta. Are propriul birou de arhitectura si momentan isi face doctoratul, tema principala fiind casa pe structura de lemn. Valentin a castigat premii importante la competitiile nationale si internationale de arhitectura si iubeste sa lucreze cu tinerii. Sustine un atelier de desen in cadrul caruia pregateste adolescenti pentru admiterea la facultate.

”Povestea Visuri le cheie ma invata sa privesc mult mai atent in jurul meu. Alaturi de colegii din echipa, pe care i-am descoperit, o sa pun umarul la treaba si sper sa putem sa ajutam oamenii care nu au incetat sa viseze si lupta incontinuu pentru visurile lor. Orice inceput este o noua provocare. Mi se pare un lucru frumos ca la un moment dat sa privesc in urma si sa stiu ca din povestea unui copil sau a unei familii am facut si eu parte.”, a declarat Valentin Ionascu.

Dupa patru, respectiv doua sezoane in echipa Visuri la cheie, Alina Vilcu si Omid Ghannadi se vor dedica proiectelor personale si cursurilor de design interior pe care le sustin impreuna, insa raman aproape de emisiune, aceasta fiind un proiect la care cei doi tin si care inseamna foarte mult pentru ei.

Filmarile pentru cel de-al cincilea sezon Visuri la cheie au inceput, iar Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt bucurosi ca au pornit in calatoriile prin tara cu scopul de a le schimba destinele unor oameni greu incercati de viata si sunt dornici sa le aduca telespectatorilor momente emotionante si povesti de viata impresionante.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni